Заруба між «Волинню» та «Миколаєвом» ледь не завершилася бійкою
Волинь

Заруба між «Волинню» та «Миколаєвом» ледь не завершилася бійкою

30 травня 2021, 19:03
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» зіграв пропущений виїзний матч четвертого туру чемпіонату серед команд першої ліги з МФК «Миколаїв».

«Миколаїв» – «Волинь» – 2:1

Голи: 1:0 – Кушніренко (33), 2:0 – Кушніренко (57), 2:1 – Хагназарі (66).

«Миколаїв»: 12. Бубенцов, 4. Парцванія, 31. Порох, 27. Кулинич, 33. Ульянов, 77. Кушніренко – к, 23. Одарюк (95. Попов, 90+4), 39. Куксенко (11. Войцеховський, 70), 14. Охрончук, 93. Паламар (10. Яворський, 69), 17. Кравченко (19. Нечипоренко, 90+2).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 6. Войтіховський, 93. Цюпа, 26. Мартинюк, 11. Шарпар (17. Кобзар, 86), 15. Приймак, 8. Чачуа (98. Ляшенко, 76), 7. Протасов (34. Климець, 46), 88. Хагназарі, 10. Оринчак.

Вилучення: Приймак (90+5).

Матч був цікавий тим, що обидві команди у лідируючій групі й зберігають чисто теоретичні шанси на вихід в УПЛ. Окрім того, миколаївський клуб завжди був максимально незручним суперником для лучан. Нинішній поєдинок вчергове підтвердив цей факт.

Перша третина матчу пройшла у рівній боротьбі, але в атаці господарі були точніші. Уже на третій хвилині Сергій Кравченко міг виводити «Миколаїв» вперед, але схибив з класної позиції. «Волинь» відповіла кількома ударами з середньої відстані, але без реальної загрози воротам.

Середина матчу однозначно була за господарями поля. З 33 по 57 хвилину миколаївці відзначилися двома голами-близнюками. У першому таймі Богдан Куксенко класно продав штрафний з лівого флангу на ворота «Волині», де на ближній стійці Богдан Кушніренко головою розстріляв ворота Віталія Неділька. При цьому за гравцем «Миколаєва» безпорадно спостерігали його двоє габаритних опікунів – Вʼячеслав Шарпар та Максим Войтіховський. Теж саме відбулося й на 57-й хвилині, знову Куксенко зі штрафного асистував Кушніренку, а статистами виступили Шарпар і Войтіховськийю.

Заключні пів години були за «Волинню». За рахунку 0:2 втрачати уже було нічого, тож лучани сміливіше пішли вперед. На 63-й хвилині «хрестоносці» створили перший по справжньому небезпечний момент. Хагназарі намагався кручений ударом з меж карного майданчика обвести голкіпера «Миколаєва», але Юрій Бубєнцов таки дотягнувся і перевів м’яч на кутовий. У наступній атаці Хагназарі опинився вже на іншому фланзі й цього разу пас від партнера використав на всі сто, розстрілявши верхній кут воріт. Подвійний супермомент аби відігратися «Волинь» мала на 87-й хвилині. Свіжий Олександр Климець прорвався по лівому флангу і віддав в район 11-метрової позначки на Богдана Оринчака, найкращий бомбарди лучан пробив у дотик, але цей постріл заблокував захисник. На відскоці першим опинився нападник «Волині» Богдан Кобзар і теж одразу головою пробив у порожні ворота, але не точно. Вже у компенсований час Бубенцов «потягнув» з «девʼятки» удар від Войтіховського. На останніх секундах зустрічі запал емоцій досяг піку, коли між командами ледь не сплахнула бійка, після того як лучанин Владислав Приймак грубо вдарив коліном у спину миколаївця Романа Попова. Дехто з гравців «Миколаєва» намагався одразу ж покарати кривдника, не чекаючи рішення суддів. Почалася штовханина і шарпанина, яку червоною карткою для Приймака «загасив» арбітр матчу. Також червону картку отримав тренер господарів, який вибіг на поле на розбірки.

Поразка у Миколаєві відібрала у «Волині» навіть найпримарніші шанси на вихід в УПЛ. Натомість «Миколаїв» тепер всього на відстані одного очка від заповітного третього місця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися