Складена з юнаків «Волинь» здивувала добротною грою на виїзді
Волинь

Складена з юнаків «Волинь» здивувала добротною грою на виїзді

24 липня 2021, 20:58
0
2
Сподобалось?
2

Після того як три сезони поспіль луцька команда не виконувала завдання підвищитися у класі, власники клубу подумували взагалі розпустити його, але потім прийняли рішення продовжити виступи у першій лізі силами власних вихованців. Кістяк нинішньої «Волині» складається переважно з гравців «дубля». Єдиний досвідчений гравець команди – 38-річний голкіпер Віталій Неділько, який логічно обраний капітаном. Дуже цікаво було побачити, що зможе показати ця команда на фоні одного з потенційних фаворитів ліги – «Агробізнеса» з Волочиська.

«Агробізнес» – «Волинь» – 2:2

Голи: 1:0 – Чернов (45+1 – автогол), 1:1 – Ляшенко (78), 2:1 – Груша (80), 2:2 – Войтіховський (81).

«Агробізнес»: 30. Мозіль, 11. Синиця (80. Семенюк, 74), 17. Курило – к, 3. Карась (15. Слотюк, 76), 21. Бойчук (22. Нагорний, 90+1), 8. Вербний, 10. Юхимович, 14. Думанюк, 25. Груша, 13. Черненко (18. І. Когут, 74) 47. Романюк.

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 26. Мартинюк, 8. Чепелюк (9. Богомаз, 60), 16. Рябов, 98. Ляшенко (24. Янчук, 85), 10. Сад, 34. Климець, 19. Теслюк (17. Кобзар, 46).

Юні підопічні Альберта Шахова розпочали матч з помітним хвилюванням. Неточні передачі та обрізки лучан дозволили господарям поля закріпитися на певний час на половині поля гостей, але далі потенційно небезпечних моментів справа не доходила. «Хрестоносці» досить швидко освоїлися й почали все частіше з’являтися поблизу протилежних воріт. І саме «Волинь» створила перший справді гострий момент у матчі. Теслюк на фланзі розхитав опікуна і виклав класний пас під удар Саду практично на лінію воротарського майданчика, але гравець «Волині» пробив прямо у голкіпера. Але після пожвавлення лучани почали підсідати фізично. Гравці «Агробізнеса» отримали достатньо простору для атак і ударів. Класно стріляв Груша, удар Романюка потягнув Неділько. Але до перерви «хрестоносці» не дотерпіли. Романюк увірвався з флангу у штрафний майданчик лучан і зробив силовий простріл на дальній кут воріт, практично змусивши Чернова зрізати м’яч у власні ворота. Винити оборонця «Волині» у чомусь важко, адже удар прийшовся у площину воріт, а одразу за гравцем був футболіст «Агробізнеса».

У другому таймі гра йшла на зустрічних курсах. Класно увійшов у матч із лави запасних у лучан Богомаз. Одного разу він змусив Мозіля добряче похвилюватися своїм ударом, а потім ще й не реалізував вихід на побачення з ним.

На справжній трилер матч перетворився в останні 15 хвилин. Наполегливість лучан таки вилилася у гол. Після пасу від Неділька через все поле Ляшенко одним доторком переправив м’яч у ворота Мозіля на 78-й хвилині. Але відсвяткувати успіх лучани не встигли. Перша ж атака господарів після поновлення гри завершилася потужним ударом Груші з середньої відстані. Неділько дотягнувся до м’яча, але від воротарських рукавичок «круглий» зрикошетив таки у сітку – 2:1. Здавалося, що це все, молодим хлопцям з «Волині» не вистачить моральних сил знову відігратися. Але на це лучанам знадобилося менше хвилини. «Хрестоносці» заробили штрафний удар на хорошій позиції і Войтіховський немов з гармати «зарядив» у праву дев’ятку воріт Мозіля – 2:2!

Заслужений результат для «Волині», який обнадіює у світлі майбутньої турнірної боротьби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися