«Волинь» розписала нічию з командою Юрія Калитвинцева
Волинь

«Волинь» розписала нічию з командою Юрія Калитвинцева

3 листопада 2021, 19:24
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» завершила серію з трьох домашніх поєдинків відкладеним через коронавірус матчем із очолюваним Юрієм Калитвинцевим житомирським «Поліссям». І це був найсильніший суперник з усіх трьох.

«Волинь» – «Полісся» – 0:0

«Волтнь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 16. Рябов, 98. Ляшенко, 34. Климець, 88. Хагназарі (18. Миронюк, 90+2), 17. Кобзар (77. Квасов, 70).

«Полісся»: 1. Махарадзе, 15. Власюк – к (17. Сахневич, 90+2), 4. Гітченко, 5. Нестеров, 11. Шаповал (78. Чередніченко, 60), 8. Огіря, 59. Козак, 7. Чайковський (22. Грицук, 46), 6. Бабенко, 9. Морозко (10. Оринчак, 74), 19. Шастал.

На старті матчу «Волинь» спробувала захопити ініціативу у матчі, але суперник з цим не поголився й досить швидко перевів гру спершу у центральну зону, а потім і взагалі поближче до воріт лучан, в які знову повернувся ветеран Неділько. Житомиряни створили кілька потенційно небезпечних моментів. Шастал рвався на побачення з голкіпером, але наздогнав м’яч уже за лінією поля. Удар Морозка здалеку Неділько парирував, а після пострілу Козака «круглий» пролетів над поперечкою. Ледь не вивів «Полісся» вперед оборонець «Волині» Сасовський, котрий перериваючи простріл від Морозка, дуже небезпечно пробив по власних воротах. «Хрестоносці» свого єдиного удару у напрямку воріт «Полісся» завдали уже компенсований до першого тайму час. Ляшенко власними силами вийшов на ударну позицію і з метрів 20 пробив неточно.

Приблизно така ж розстановка сил зберігалася на полі й у другому таймі. Більше атакували гості, але, не маючи змоги прорватися у штрафний майданчик «Волині», частенько вдавалися до ударів з середньої й дальньої відстані, тим більше, що господарі поля давали достатньо часу і простору на прицілювання. Втім цим ударом завжди трішки бракувало або точності, або сили.

Перша гарна по футбольну атака у матчі виникла аж на 70-й хвилині. Лучани класно вибігли в контратаку, Хагназарі метрів тридцять протягнув м’яча до штрафного майданчика, а потім хитрим пасом залишив Климця один на один з Махарадзе, атакувальний хавбек «Волині» одразу ж пробив повз голкіпера, але й ворота не влучив.

У кінцівці матчу команди нарешті хоч трохи потішили уболівальників гострішою грою. На 84-й хвилині лучанин Ляшенко здійснив свій фірмовий прохід лівим флангом зі зміщення до центру й крученим ударом з лівої. У цій комбінації гравцю «Волині» вдалося все, не вийшло тільки підкрутити м’яч, тож він пролетів повз дальню стійку. На 87-й хвилині відзначитись голом у Луцьку міг найкращий бомбардир «Волині» минулого сезону Оринчак, котрий цього річ перебрався у Житомир. Він головою запустив м’яч під поперечину, але Неділько не дав забити колишньому партнерові по команді. Останнє слово у матчі було таки за лучанами. Кучеренко метрів з 22-х класно пробивав у нижній правий кут, тінь м’яча ковзнула по стійці, але не більше.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися