Нардепи від Волині закуповують бронежилети військовим
Волинь

Нардепи від Волині закуповують бронежилети військовим

24 травня 2014, 14:42
0
0
Сподобалось?
0

Рідні волинських військових, які несуть службу у гарячих точках України, ось уже кілька тижнів проводять різноманітні акції, оббивають пороги владних кабінетів та редакцій різних ЗМІ не безпідставно ось уже місяць нарікають на те, що у зоні бойових дій нашим солдатам та офіцерам бракує елементарних засобів індивідуального захисту.

Народні депутати України Ігор Єремеєв та Степан Івахів закупили 500 бронежилетів, біноклів, приладів нічного бачення та тепловізори для потреб військовослужбовців з Волинської 51-ї механізованої бригади. Це черговий крок започаткованої волинськими нардепами соціальної ініціативи «Збережи життя солдату».
На жаль, військове спорядження та засоби персонального захисту в Україні є великім дефіцитом. Проте народним депутатам вдалося домовитися про мінімальні терміни виготовлення бронежилетів. 
Отже, перші 75 бронежилетів поїдуть у місце дислокації бійців 51-ї механізованої бригади вже 25 травня, разом із біноклями, приборами нічного бачення та тепловізоварами. Далі спорядження доставлятимуть рівними партіми протягом чотирьох наступних днів.
Раніше у рамках соціальної ініціативи «Збережи життя солдату» 50 бронежилетів найвищого ступеня захисту, радіостанцій та необхідних у побуті речей військовим ковельської частини сухопутних військ А2042.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися