На Волині селяни погасили лісову пожежу
Волинь

На Волині селяни погасили лісову пожежу

23 березня 2022, 17:03
0
0
Сподобалось?
0

Жителі села Лишнівка Камінь-Каширського району Ірина та Інна Котовільчик, Олег Журавський та Анатолій Мельник 17 березня локалізували лісову пожежу.

Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового і мисливського господарства у Фейсбуку.

«Хтось запалив суху траву. Ці люди, побачивши дим і розуміючи небезпеку, без зайвих роздумів взялися гасити вогонь. Підручними засобами, з допомогою власного одягу. І врешті локалізували», – йдеться в дописі.

Люди не знали, що вони перебувають у полі зору камер спостереження лісівників. Тож, запевняють в Управлінні, місцеві мешканці гасили полум'я точно не заради слави.

«Не зважаючи на те, що лісівники постійно просять не випалювати траву, не спалювати листя, щоб оминути таку біду, як пожежа, зберегти природу і навколишнє середовище, люди беруть сірники і палять... А коли розуміють, що наробили біди, просто втікають з місця. Чомусь вони не бояться ні штрафів, ні кримінальної відповідальності. І це дуже страшно. Зараз в країні і так дуже важкий час для усіх людей – і морально, і фізично. Нам треба об'єднуватися і допомагати один одному. Тому я вважаю, що таких паліїв треба наказувати великими штрафами, а потім ті кошти перераховувати для потреб ЗСУ, діткам і людям, які втратили все через війну. Разом ми сила! Героям слава!», – зазначила Ірина Котовільчик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися