Пів Луцька та прилеглі села завтра весь світловий день будуть без світла
Волинь

Пів Луцька та прилеглі села завтра весь світловий день будуть без світла

31 жовтня 2022, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

З метою забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного та якісного проходження зимового сезону енергетики виконуватимуть роботи з капітального ремонту мереж. На жаль, їх проведення без знеструмлень споживачів неможливе.

Про це повідомляють у ПрАТ «Волиньобленерго».

Завтра, 1 листопада, з 9:00 до 17:00 електропостачання буде припинено у значній частині міста Луцька: в районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Теремнівській, Кравчука, Рівненській, проспектах Молоді, Відродження та Соборності й прилеглих вулицях.

Вимкнення у  цей час також будуть відбуватись у наступних населених пунктах поблизу Луцька у селах: Сапогів, Бодячів, Струмівка, Гаразджа, Лище, Новокотів, Романів, Липини, Ботин, Верхівка, Піддубці, Липини, Підгайці, Крупа, Воротнів, Новостав, Голишів, Борохів, Вишнів, Жабка, Прилуцьке, Дачне, Діброва, Веснянка, Олександрія, Звірів, Муравище, Сокиричі, Дідовичі, Заброди, Конопелька, Звози, Суськ, Словатичі, Славне, Завітне, Озеро, Гайове. Також частково знеструмлять місто Ківерці: вулиці Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися