У Луцьку запустили у продаж нову марку «Зброя перемоги»
Волинь

У Луцьку запустили у продаж нову марку «Зброя перемоги»

6 грудня 2022, 16:23
0
0
Сподобалось?
0

В Луцьку ввели в обіг нові поштові марки «Зброя перемоги». Їх випустила «Укрпошта» до Дня Збройних сил України, який відзначають 6 грудня.

На аркуші розміщені 6 марок із зображенням зразків військового озброєння – іноземного та українського, яке застосовують наші воїни для захисту Батьківщини від російського агресора. Зокрема, «Байрактар», «Джавелін», «Хаймарс» та українського виробництва «Стугна-М», «Вільха» і «Нептун».

В урочистому спецпогашенні поштівок взяли участь голова Волиньської обласної ради Григорій Недопад, секретар Національної спілки журналістів України, офіцер 100-ї окремої бригади територіальної оборони Володимир Данилюк, керівник Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак і заступник голови Волинської військової адміністрації Олександр Троханенко.

– У цей день ми хочемо подякувати Збройним силам України за те, що вони нас захищають, – зазначив Іван Люсак. – Тираж цієї марки 200 тисяч примірників. Автори малюнків – художники-графіки, брати Сергій та Олександр Харуки. Крім маркованого аркушу випущено художній конверт першого дня, немаркований художній конверт і картка. Волинська пошта отримала 2400 аркушів.

Це благодійна акція і частина коштів після реалізації будуть спрямовані на підтримку Збройних сил. Таке спецпогашення відбулося одночасно в усіх обласних центрах України і в столиці. Як зазначили на урочистій події, будемо сподіватися, що після марки «Зброя перемоги» наступної стане марка «День Перемоги».

Кость ГАРБАРЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися