У Луцьку «Правий сектор» штурмував будівлю УМВС — хочуть звільнення заступника
Волинь

У Луцьку «Правий сектор» штурмував будівлю УМВС — хочуть звільнення заступника

27 червня 2014, 15:16
1
0
Сподобалось?
0

Близько 12-ої години у приміщення УМВС України у Волинській області увірвалося кілька десятків представників «Правого сектору» у камуфляжах та балаклавах. Склад «штурмовиків» був досить дивний: серед людей, які увірвалися у будівлю було чимало дівчат, були й неповнолітні та ті, хто немає відношення до «Правого сектору». Помічені були й представники автомайдану.

«Гості» прийшли «провідати» заступників начальника УМВС у Волинській області Михайла Руденка та Олександра Никитюка і змусити їх піти у відставку. Проте застати на місці вдалося лише першого. Михайлові Руденку вчергове запропонували піти з посади добровільно, натомість міліціонер послався на відповідне рішення МВС, мовляв, якщо таке буде, то він піде. Також активісти залишили у кабінеті Руденка та у холі шини.

Як ідеться в офіційному повідомлені прес-служби міліції Волині, ігноруючи вимоги постового міліціонера та співробітників чергової частини управління щодо режимності об'єкта, завдавши тілесні ушкодження одному із працівників, котрий припиняв протиправні дії, зловмисники прорвалися через пост і вирушили до кабінетів заступників начальника УМВС.

Нападники принесли із собою шини та вимагали у першого заступника начальника УМВС Михайла Руденка, аби він написав рапорт на звільнення та у продовж 24 годин залишив займану посаду, погрожуючи при цьому фізичною розправою та спаленням будівлі УМВС.

Дані про напад зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про початок досудового розслідування за ознаками ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

https://www.youtube.com/watch?v=xu711qU449w

https://www.youtube.com/watch?v=m4J-dqvXZRw

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 777
    777

    олені

    4 липня 2014, 17:00
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися