На Закарпатті лікар гвалтував своїх паціентів, поки вони були під дією препаратів
Закарпаття

На Закарпатті лікар гвалтував своїх паціентів, поки вони були під дією препаратів

8 березня, 10:05
0
0
Сподобалось?
0

Як стало відомо Закарпаття 24, у Іршавській лікарні медик, який надавав пацієнтам послуги з діагностування, застосовував лікарські засоби, які пригнічували самоконтроль пацієнтів, а у деяких випадках доводили і до втрати свідомості, та вчиняв над ними сексуальну наругу. Свої дії він фіксував на телефон.

За даними наших джерел, про інцидент стало відомо на початку лютого, тоді ж лікаря було звільнено з медзакладу. Його викрив під час одного із таких вчинків колега. А після звернення одного з потерпілих до поліції було відкрито кримінальне провадження. У лікаря вилучили докази – 270 відео та фото.

У коментарі Закарпаття 24 у прес-службі поліції повідомили, що медику наразі повідомлено про підозру за ч.1 та 2 ст. 153. Матеріали по даній справі готують для передачі до суду. Санкція статті передбачає позбавленням волі до семи років.

На сполох забили і правозахисники. Зокрема, Роман Келемен оприлюднив подробиці ганебного вчинку лікаря та попросив розголосу в ЗМІ та соцмережах. Всі ці фото лікар зберігав у своєму телефоні та ставив фото оголених чоловіків на аватарку їх контактів, і коли йому дзвонили пацієнти, висвічувались фото з непристойною поведінкою лікаря з пацієнтом.

Як зазначає правозахисник, такий факт злочинної поведінки з наругою над пацієнтами повинен бути взятий на суспільний контроль за проведенням об’єктивного розслідування і притягнення цього лікаря до реальної міри покарання з позбавленням довічно медичної практики.

Також, вважає, закладам медичної допомоги потрібно провести службові розслідування з встановленням всіх фактів поведінки лікаря та хто з боку адміністрації закладів повинен був здійснювати контроль за наданням лікарських послуг населенню, адже як стверджують деякі лікарі багато, хто знав про ці дивакуватості поведінки цього лікаря.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися