Волиняни можу поспілкуватися з командувачем ТРО щовівторка
Волинь

Волиняни можу поспілкуватися з командувачем ТРО щовівторка

20 березня 2023, 17:14
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, бійці Луцького батальйону Волинської бригади територіальної оборони Збройних сил України продовжують гідно та відповідально виконувати бойові завдання на сході України. Наші захисники перебувають у важких умовах, але не втрачають оптимізму і роблять для Перемоги усе від них залежне. Після того, як волиняни потрапили на фронт, в редакцію стали звертатися читачі з проханням з’ясувати, чи можна якось звернутися до командування Сил ТРО.

У територіальній обороні повідомили, що гаряча лінія працює з початку лютого 2023 року. За цей час прийнято понад 86 тисяч дзвінків. Намагаються вирішити кожне питання, із яким звертаються воїни та їхні родичі. Дуже важливо підтримати кожного бійця. Щоб отримати консультацію, телефонувати можна щодня з 7.00 до 20.00 – за номером 0 800 507 028.

Окрім цього, бійці та їхні рідні мають можливість упродовж години поспілкуватися з командувачем Сил територіальної оборони Збройних сил України генерал-майором Ігорем Танцюрою. Гаряча лінія відкрита щовівторка з 13 до 14 години за цим же номером.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися