У Великодню ніч на Волині можна перебувати в храмах
Волинь

У Великодню ніч на Волині можна перебувати в храмах

15 квітня 2023, 13:30
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні Великодня у Волинській ОВА провели нараду із представниками Волинської Ради Церков та правоохоронних органів, аби узгодити проведення богослужінь, релігійних обрядів освячення паски під час комендантської години.

Про це повідомив голова ОВА Юрій Погуляйко.

Він нагадав, що у святкову ніч із 15 на 16 квітня комендантська година діятиме на території всієї області із 00.00 до 05.00 год.

У комендантську годину можна буде перебувати лише на території храмів та прилеглих до них територій, де проводитимуть обряди освячення. При собі необхідно мати документи, які посвідчують особу. Будь-яке інше безпідставне перебування на вулицях та в громадських місцях вважатиметься порушенням комендантської години.

Осіб, які перебуватимуть поза межами храмів та прилеглих територій із 00.00 до 05.00 год., перевірятимуть правоохоронці. Також зупинятимуть для перевірки транспортні засоби.

«Розумію важливість свята та споконвічних традицій, але війна триває і безпекових правил також потрібно дотримуватись. Можливість освятити пасхальний кошик буде в кожного. Тож сподіваюся на розуміння та розсудливість усіх волинян у таке велике релігійне свято», – наголосив Юрій Погуляйко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися