«Чекав 6 годин, щоб померла»: на Волині ревнивець вбив кохану
Волинь

«Чекав 6 годин, щоб померла»: на Волині ревнивець вбив кохану

5 грудня 2023, 11:04
0
0
Сподобалось?
0

У селі Прилісне Камінь-Каширського району волинянин через ревнощі жорстоко вбив співмешканку та побив іншого чоловіка.

Про це відомо з рішення Маневицького районного суду.

26 серпня 2023 року близько 16:00, будучи у стані алкогольного сп`яніння, у квартирі, в якій він проживав, ударив ножем по правій кисті чоловіка, до якого приревнував кохану. Далі наніс ще два удари металевою частиною копачки в ділянку голови, в результаті чого в потерпілого – закрита черепно-мозкова травма.

Опісля він почав бити співмешканку по різних ділянках тіла у кількості від 138 до 164 травматичних контактів. Через 6 годин після жорсткого побиття жінка померла від травматичного шоку.

Обвинувачений розповів, що розпивав алкоголь з потерпілим та його батьком, раніше покинув їхню компанію та пішов в невідомому напрямку. Через деякий час він прийшов додому та побачив односельця, який сидів на стільці в залі його квартири, а на ліжку лежала оголена співмешканка. Тому через ревнощі почав бити потерпілого, який швидко залишив квартиру. Далі він почав бити кохану.

Чоловік не передбачав настання її смерті, тому і не звертався за медичною допомогою, хоча бачив, що стан її здоров`я поступово погіршувався. Коли потерпіла померла, він зізнався працівникам поліції у вчиненому. Про свій вчинок жалкує, щиро розкаюється, просить суд його суворо не карати.

Потерпілий, який втік від ревнивця, розповів, що він разом з батьком та обвинуваченим розпивали спиртні напої на вулиці. Він, розуміючи, що обвинувачений затримається на деякий час, пішов по місцю проживання останнього. В квартирі бувала п’яна жінка, з якою він випив ще 250 грам горілки, після чого за взаємною згодою вирішили зайнятись коханням. В той час коли жінка лежала частково оголеною на ліжку, в квартиру зайшов її співмешканець.

Отож, суд визнав чоловіка винним та призначив 7 років позбавлення волі. Також з нього стягнули 1 912 грн. за проведення судової дактилоскопічної експертизи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися