У Луцьку через війну пікетували СБУ
Волинь

У Луцьку через війну пікетували СБУ

29 серпня 2014, 06:54
0
0
Сподобалось?
0

Кілька десятків активістів громадської організації «Автомайдан Волинь» зібралися у четвер ввечері під стінами УСБУ у Волинській області з вимогою допомогти бійцям 51-ої механізованої бригади, які потрапили під обстріл «Ураганами», та не мають ні підкріплення, ні чітких вказівок від керівництва.

За словами Володимира Пащенка, нині другим батальйоном 51-ї ОМБР, який прикриває блокпости на Донеччині, керує 26-річний хлопець без досвіду. Розуміння ситуації та поставленої задачі у бійців немає. Батальйон звернувся до активістів з проханням терміново «вийти» на керівництво АТО, на Генеральний штаб для того, щоб хлопцям пояснили, як далі діяти.
Активістам вдалося зустрітися з начальником Служби безпеки України у Волинській області, генералом-майором Володимиром Мельниковичем, який пообіцяв допомогти, повідомляє ВолиньPost.

Також пікетувальники хотіли обговорити проблему і з головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком, але його на робочому місці уже не було, а мобільний телефон не відповідав. Тож зустрітися з керівником області планують сьогодні о 9:00.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися