Аби люди не потерпали від спраги, перед виборами благодійник наповнив криниці селян з водовозів
Закарпаття

Аби люди не потерпали від спраги, перед виборами благодійник наповнив криниці селян з водовозів

24 липня 2015, 10:43
0
0
Сподобалось?
0

Жителі Мукачівського району Закарпаття не перший рік потерпають від спраги. Перед виборами один з нардепів вирішив наповнили колодязі питною водою.

Щороку, у засушливий літній період, жителі сіл Залуж, Макарьово та Барбово потерпають від нестачі питної води. Цей рік не став вийнятком. Навпаки, місцеві жителі сусідніх сіл ще більше почали нарікати на нестачу води та спорожнілі через тривалу спеку криниці, пише «Мукачево, нет».

Місцеві активісти звернулись з проханням до народного депутата Віктора Балоги посприяти у забезпеченні питною водою, хоча б у цей жаркий період. Тому вже протягом майже трьох тижнів жителям сіл Залуж, Макарьово та Барбово наповнюють колодязі прісною водою. Практично всі дворогосподарства, які звернулись до помічників нардепа по воду, отримали мінімум 3 та більше тони води, яку їм постачали спеціально обладнані вантажні автомобілі з Мукачева. До прикладу, жителі тільки одного Макарьова отримали понад 340 тон питної води, Барбова - 150 тон, та майже 200 тон було завезено до Залужа.

У перспективі планується збудувати сучасний водопровід до сусідніх сіл, які так часто потерпають від нестачі питної води.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися