Закарпаття

Китайці засмакували закарпатське повидло

2 листопада 2015, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

Повидло, зварене на Закарпатті, як одна зі страв з’явиться в меню відомої китайської мережі ресторанів. Варить органічну продукцію, що цінується у світі, фермер із села Ботар на Виноградівщині Павло Тізеш. Нещодавно він побував у Сеулі на запрошення Південнокорейської федерації органічного руху. Чоловік брав участь у міжнародній виставці органічної сільськогосподарської продукції. Поряд з українським левкаром (повидлом) трьох видів, свою смакоту представляли виробники кількох країн Азії та Канади. Повидлом пана Тізеша відразу зацікавилися менеджер китайської фірми, яка володіє мережею з 90 ресторанів, а також представник однієї з компаній В’єтнаму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися