Франтуватий німецький джентльмен у свої солідні 70 років став іконою стилю в Інтернеті
Світ

Франтуватий німецький джентльмен у свої солідні 70 років став іконою стилю в Інтернеті

30 серпня 2015, 12:52
1
0
Сподобалось?
0

Більшість людей, як правило, втрачають інтерес до моди і стилю, коли стають старими, але літній джентльмен із Німеччини вразив світ своєю бездоганною елегантністю. Завдяки відточеному чуттю стилю, Гюнтер Краббенхофт доводить, що мода і шарм не обмежуються молодістю.

Гера Гюнтера недавно запримітили і сфотографували в Берліні, поблизу станції метро Kottbusser Тор, а його фотографії розлетілися Мережею, здійнявши ажіотаж в Інтернеті. Його вибір одягу простий, але артистичний, підкреслено чисті лінії та грамотне використання поєднання кольорів. Як виявилося, модний дідусь регулярно одягає джинси, вельветові піджаки, класичні метелики, жилети, черевики, капелюхи, притягаючи до себе погляди, що насилу виходить у сучасних хіпстерів, які пнуться з усіх сил.

«Я вважаю, що одягаюся цілком нормально, — сказав літній пан в інтерв′ю ЗМІ. — Я завжди так одягався. Коли ходив на роботу чи відвідував якийсь захід, то завжди хотів дивитися на себе з радістю. Це є особливим відображенням мого внутрішнього "я"».

Кілька друкованих видань і ресурсів у Мережі загнули, що Гюнтерові аж 104 роки, та чоловік сміється, як тільки дізнається про це. Він не розкриває свій справжній вік, але, як припускають, йому близько 70. А втім, вік є просто цифрою, адже Гюнтер доводить усьому світові, що стильним і життєрадісним можна бути в будь-якому віці!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • galja2011@ukr.net
    galja2011@ukr.net

    Жила в своё время в Германии. Там много ухоженных мужчин. Наши и рядом не стояли. До 40 лет нет половины зубов, остальные пеньки не знают что такое пломба, килограм труда под ногтями, засаленные волосы и т.д....

    30 серпня 2015, 13:32
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися