Перший люксовий катамаран-офіс вирушив у навколосвітню подорож
Світ

Перший люксовий катамаран-офіс вирушив у навколосвітню подорож

3 вересня 2015, 21:16
0
0
Сподобалось?
0

Забудьте сірі стіни, тісні кабінети та щоденну рутину із 9-ї до 18-ї години. Уявіть собі роботу в офісі у відкритому морі, коли можна дивитися на сині хвилі та блакитне небо, відчувати на шкірі ніжне сонце і подув океанського бризу... Та це підняло б продуктивність і креативність будь-якого працівника у рази, надихаючи на творчість і генерування інноваційних ідей! 

І ось ця фантазія стає реальністю із запуском проекту Coboat. 25-метровий катамаран, обладнаний за останнім словом техніки, повністю працює від сонячної енергії і вітряного резервного генератора, має достатньо місця на борту для 20 пасажирів, а також капітана, кухарів, менеджера групи і кількох матросів, якщо знадобиться їхня допомога.
 
Пасажири судна, чий робочий простір складається із цифрових технологій, матимуть цілодобовий доступ до Інтернету, зможуть працювати на своїх ноутбуках, взаємодіяти один із одним, розслабитися в загальних каютах, вечеряти, потягуючи дороге вино, під зорями, досліджувати нові місця на незвіданих островах і насолодитися різними заходами, такими як рибалка, підводне плавання, катання на байдарках і каное.
 
Побудований новаторами з різних країн, які зустрілися на берегах Таїланду, люксовий катамаран Coboat є одночасно мобільним офісом і домом для спеціалістів, що мріють про навколосвітню подорож і захопливі пригоди, та дозволяє сумістити роботу, життя і гру.
 
Вартість перебування на Coboat — $1124 доларів США на тиждень. Не дешево, але сюди входять проживання, повноцінне харчування, швидкісний Інтернет і можливість учитися і професійно рости в компанії однодумців, паралельно черпаючи натхнення з природних красот, що пропливають в ілюмінаторі каюти.
 
На сьогодні на Coboat продано більше 125 місць із 1000 доступних за рік. Перша група любителів парусних подорожей стартує з Таїланду в листопаді. Серед тих, хто потрапив у команду: журналісти, дизайнери, програмісти, копірайтери, туристичні блогери та підприємці.
 
Якщо і ваша душа прагне у море, записатися можна через однойменний сайт або запропонувати свою оригінальну ідею до 15 вересня і отримати шанс виграти 100 днів пригод на борт Coboat.
 
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися