Раніше Кадиров у своєму блозі викладав фото із Басковим у торті
Світ

Кадиров жартує: російському опозиціонеру Навальному кинули тортом у лице

25 лютого 2016, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

Російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував у своєму «Інстаграмі» фото, де він, забруднений тортом, стоїть в оточенні своєї команди.

За його словами, невідомі кинули в нього два торти біля входу в будівлю заснованого ним офісу Фонду боротьби з корупцією та «розбіглися хто куди».

 

Да-да, такие у этой власти высокие рейтинги и такая мощная поддержка, что единственным возражением на претензии оппозиции Путин с Медведевым видят только метание тортов. -Почему вы украли миллиард? -Вот тебе торт в рожу, хахаха, смотрите, он весь в торте, хахаха. Только что у входа в наш офисный центр какие-то клоуны зафигачили в меня два торта и разбежались в рассыпную. Надо было видеть как я шёл до офиса и поднимался в лифте и какие были лица у тех, кто меня встречал. Зато все в ФБК теперь хотят делать со мной селфи

Фото опубликовано navalny4 (@navalny4) Фев 25 2016 в 1:15 PST

«Так-так, такі в цієї влади високі рейтинги і така потужна підтримка, що єдиним запереченням на претензії опозиції Путін з Медведєвим бачать тільки метання тортів. «Чому ви вкрали мільярд?» — «Ось тобі торт у пику! Ха-ха-ха, дивіться, він весь у торті!» Тільки що біля входу в наш офісний центр якісь клоуни зафігачили в мене два торти і розбіглися хто куди. Треба було бачити, як я йшов до офісу та піднімався в ліфті і які були обличчя в тих, хто мене зустрічав. Зате усі в ФБК тепер хочуть зробити зі мною селфі», — підписав знімок Навальний, перетворивши чиєсь намагання принизити його у виграшний хід.

Цікаво, що «торти в лице» є «фірмовою фішкою» глави Чечні Рамзана Кадирова. Так, на початку лютого в одному з ресторанів Москви невідомі жбурнули тортом у лідера опозиційної партії ПАРНАС Михайла Касьянова, котрий мав конфлікт із путінським улюбленцем. А ще раніше сам чеченський лідер викладав у своєму блозі фото з вечірки, на якому з вимащеним кремом обличчям стояв сконфужений співак Микола Басков, котрому в гостях у Кадирова кинули у фізію тортом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися