«Відмініть поїздку в Україну», – українка в Італії звернулася до земляків-заробітчан
Світ

«Відмініть поїздку в Україну», – українка в Італії звернулася до земляків-заробітчан

10 березня 2020, 19:12
0
0
Сподобалось?
0

39-річна медсестра з Італії Ірина Заєць, яка родом із Закарпатської області, а зараз перебуває в епіцентрі епідемії коронавірусу у місті Лоді, закликала українців, які знаходяться в країнах Європи, відмінити поїздку додому і не наражати на небезпеку рідних.

Про це жінка пише у Фейсбуку.

«Я медсестра, власними очима бачу на що здатний цей вірус, і наскільки він є небезпечним. В ці дні, коли вирішували чи Ломбардію оголосити закритою зоною, багато людей залишили Мілан і втекли до родичів на південь Італії, наражаючи на небезпеку інших. Зараз я хочу звернутися до всіх громадян України, які проживають, працюють в Італії та інших країнах Європи, де зафіксовані випадки вірусу. Відмініть поїздку в Україну зараз і на Пасхальні свята», – зазначила у дописі Ірина.

Також медсестра попросила не пересуватися через кордон, навіть, якщо у людини немає кашлю і підвищеної температури, і вона прекрасно себе почуває, адже потенційним переносником вірусу може бути кожен.

«Ми ненавмисне можемо передати цей вірус тим, хто нас оточує. І для всіх він є небезпечним. Навіть у молодих людей він може призвести до серйозних наслідків та навіть смерті», – додала жінка.

Також Ірина Заєць підкреслила, що наразі немає ніяких законів чи наказів, які зможуть заборонити приїхати в Україну, проте закликала громадян бути свідомими і не наражати на небезпеку рідних і близьких.

За словами жінки коронавірус можна перебороти одним шляхом – це не допустити його розповсюдження.

«Звертаюся і до громадян України, які їздять в Італію автобусами по роботі, для туристів. Відмініть поїздку. Зупинення поширення коронавірусу залежить і від кожного з нас», – закликала жінка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися