Маск спробував висміяти Зеленського
Світ

Маск спробував висміяти Зеленського

2 жовтня 2023, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

Американський підприємець-мільярдер Ілон Маск потрапив у скандал, опублікувавши мем про президента Володимира Зеленського.

Винахідник вирішив пожартувати з того, що лідер України, проти якої розв'язала повномасштабну війну рф, просить про допомогу.

Мем засновник SpaceX і Tesla опублікував на своїй сторінці у Twitter. На картинці обличчя Зеленського прифотошопили до "стражденного" персонажа, у якого дуже напружена міміка.

"Коли минуло вже п'ять хвилин, а ти ще не попросив мільярд доларів допомоги", – так підписав картинку Маск.

У коментарях під постом багато користувачів мережі стали на захист України. "Навіщо знущатися з хороброго лідера, який очолює свій народ у героїчній боротьбі за свою свободу? Вам не соромно?" – запитав один із фоловерів у Маска.

"Тому що Зеленський насмілюється протистояти Путіну, а Ілон ніколи не зможе", "Ілон заздрить тому, що Зеленський – людина, якою найбільше захоплюються, а він – ні", "Тому що Ілон не дбає ні про що, крім своїх особистих інтересів", – пишуть у соціальній мережі.

"Він не може зрівнятися з хоробрими чоловіками та жінками України чи їх лідером", "Справді! Їхня стійкість і хоробрість перед обличчям негараздів стали маяком для світу. Справжні герої, кожен із них!" – підтримали українців коментатори.

"Ілону слід перенести весь свій бізнес до росії, там він буде олігархом і робитиме все, що хоче (крім критики Путіна)", – припустив інший користувач.

Так, компанія  SpaceX Ілона Маска справді вимикала інтернет Starlink біля Криму. Але це тривало місяць, а не відбулося "в той конкретний момент, про який усі говорять", пояснив раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Нещодавно Пентагон погодився придбати термінали супутникового інтернету Starlink у Маска для використання в Україні. Проте деталі договору поки що не розголошуються.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися