«Міс Світу 2024»: хто переміг на конкурсі краси в Індії
Світ

«Міс Світу 2024»: хто переміг на конкурсі краси в Індії

11 березня, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

Пишкова. Дівчина обійшла 111 своїх колежанок і здобула головний приз — розкішну корону та звання найкрасивішої дівчини світу.

Крістіна народилася в Тржинеці, де здобула освіту, а потім переїхала до Праги, де вивчала право в Карловому університеті та менеджмент у приватній бізнесшколі.

Також вона започаткувала фонд "Krystyna Pyszko Foundation", завдяки якому запустила школу англійської мови для дітей із малозабезпечених сімей у Танзанії.

На сцені вона з'явилася у кількох вбраннях, але головна її срібна сукня була від GL GarlateDesign. Вбрання мало високу горловину, сітчасту вставку на грудях, а також було повністю розшитн камінням.

Доповнювали вбрання Пишкової гламурна біла накидка з пір'ям, макіяж, прикраси та укладання.

Пишкова – друга "Міс Світу" з Чехії після переможниці конкурсу 2006 року Тетяни Кухаржової. А ось сам "Міс Світу" вважається найстарішим міжнародним конкурсом краси, вперше заснованим у Великій Британії 1951 року як "конкурс бікіні". Дві найвідоміші переможниці конкурсу родом з Індії і це акторки Айшварія Рай, яка є "Міс Світу 1994", та Пріянка Чопра Джонас — "Міс Світу 2000".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися