Патріотичну молодь Волині кличуть на табір у Холодний Яр
Актуально

Патріотичну молодь Волині кличуть на табір у Холодний Яр

9 листопада 2016, 10:38
0
0
Сподобалось?
0

Мандрівний табір відбудеться з 25 по 27 листопада в урочищі Холодний Яр, що на Черкащині. Учасники пройдуть вишкіл, відвідавши визначні місця, дізнаються більше про історію Холодноярської республіки, а ще багато сюрпризів, несподіванок та, звісно ж, цікавих співочих вечорів чекають на вас. Організатором мандрівного табору є громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс».

Впродовж ювілейного, десятого «Холодного Яру» молодь відвідає славетні Чигирин та Суботів, Атаманський парк, могилу Василя Чучупаки, Мотронинський монастир, тисячолітній дуб Максима Залізняка та ще багато цікавих місць. Для участі запрошується молодь віком від 14 років. Зголоситись можна до 22 листопада за посиланням http://goo.gl/forms/Y8vhHCBclI. Деталі за телефоном 0931470505.

Протягом 1919-1922 років у Холодному Ярі існувала так звана Холодноярська республіка, що була організована селянськими повстанськими загонами під проводом отаманів. До республіки входили 25 сіл, що розташовані довкола лісового масиву. Головним отаманом повстанців був Василь Чучупака, котрий загинув тут у 1920 році в бою з більшовиками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися