Редактор «Вісника» – 44 роки на службі у журналістики
Актуально

Редактор «Вісника» – 44 роки на службі у журналістики

5 лютого 2019, 08:50
0
1
Сподобалось?
1

Днями шеф-редактор всеукраїнського тижневика «Вісник+К» Євген Хотимчук відзначив 44-річницю творчої діяльності. Євген Якович з дитинства мріяв стати журналістом. До мрії вела довга і не легка дорога. Працював у колгоспі на різних роботах, а потім завідував сільською бібліотекою у рідному селі Рудка-Козинська . Пізніше навчався в Львівському державному університеті імені Івана Франка на факультеті журналістики.  Як журналіст народився у газеті «Волинь» (тоді «Радянська Волинь»), адже після університетської науки пішов працювати туди. Пізніше обіймав посаду відповідального секретаря журналістської організації. З 1996 і по даний час головний редактор газети «Вісник+К».

Євген Хотимчук відомий не лише як журналіст. Він автор книг «Батькова хата», «Рідна мати моя», «Спокута», «Іду до тебе», роману «Суд» та інших. Його життєві, щирі новели про непросту долю сільських людей, про їх радощі та печалі нікого не залишають байдужими.

Так співпало, що до 44-річчя творчої діяльності письменницький доробок Євгена Хотимчука поповнився десятою книгою «Калиновий щем». Отож, отримуючи вітання від колег зі своїм святом, Євген Якович дарував ще гаряченькі після друкарського станка примірники «Калинового щему».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися