На Волині хочуть видати презентаційний бізнес-паспорт громад Волині
Актуально

На Волині хочуть видати презентаційний бізнес-паспорт громад Волині

27 лютого 2021, 10:28
0
2
Сподобалось?
2

Під час першого організаційного засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради обговорили ідею щодо реалізації проєкту «Громади Волині», який передбачає видання однойменної презентаційної книги. Видання має розповісти про всі територіальні громади області, які утворилися в результаті адмінреформи. Ідею на координаційній раді презентував заслужений журналіст України, шеф-редактор газети «Вісник+К» Євген Хотимчук

«Спільно із головою обласної ради ми уже попередньо обговорили ідею написання книги про громади Волині. Адже ми усі сьогодні живемо у цікавий історичний період, коли впроваджується реформа децентралізації і усі ви є першопрохідцями цих процесів. Я навіть уявити не можу з якими труднощами ви стикаєтесь у своїй роботі», – звернувся він до голів громад.
Голова обласної ради Григорій Недопад запропонував приурочити видання цієї книги до 30-річчя незалежності України, адже це знакова подія в історії нашої держави.
«Ми окремо звернемося з цього приводу із листами до очільників громад, аби пришвидшити процес збору інформації. Деякі керівники уже сьогодні надали паспорти своїх територій. Усі відомості про громади нам необхідно буде об’єднати і зробити бізнес-паспорт та культурний паспорт Волинської області. Це видання буде презентаційним, воно має стати корисним для потенційних інвесторів, для гостей нашого краю, для туристів. Яким чином нам вдасться реалізувати цей проект? Чи кожному із вас буде необхідно передбачити кошти у своїх бюджетах, чи це будуть кошти обласної казни, ми визначимось згодом, коли буде зібрано вичерпну інформацію від громад, яка необхідна для написання цієї книги», – зауважив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися