Телеканал для тих, хто цінує яскраві емоції
Актуально

Телеканал для тих, хто цінує яскраві емоції

26 березня 2021, 14:42
0
3
Сподобалось?
3

Незаперечною перевагою сучасного телебачення є його доступність. За відносно невеликі гроші кожен глядач має чудову можливість знайти програми на свій смак. Аби дивитися їх вам навіть не потрібен телевізор, котрий часто потрібно ділити з іншими членами сімʼї. Компактного смартфона або планшета досить, щоб ні від кого не залежати і насолоджуватися відмінною якістю прийому.
У цьому контексті залишилося тільки вибрати провайдера телекомунікацій і сам контент. Нижче поговоримо про те, що зможуть знайти для себе шанувальники гостросюжетного жанру.

Це цікаво

Гостросюжетні фільми з головою занурюють глядача у свої події, мимоволі змушуючи приміряти ситуацію, в яку потрапив герой, на себе. Це, з одного боку, дозволяє переживати яскраві емоції, а з іншого – дуже повчально, адже в більшості стрічок головні герої все ж знаходять вихід зі, здавалося б, патової ситуації.
Але не тільки це робить жанр привабливим. За час існування кінематографу вийшло безліч гостросюжетних картин, де задіяні актори, які залишили значний слід в цьому напрямку мистецтва. На щастя, багато хто з них ще живі й сьогодні.
Жанр набув особливої популярності в СРСР. Радянська індустрія доволі мало виробляла фільмів або серіалів, які могли б «лоскотати» нерви. Готові кіно- та телепродукти користувалися великим попитом. Їх вихід на екрани був довгоочікуваною подією, навіть якщо в сюжеті були прогалини.
Якщо вам подобаються детективи, бойовики, трилери, зверніть увагу на телеканал TV1000 Action East – за посиланням https://sweet.tv/tv/123-tv1000-action-hd ви отримаєте повну інформацію про нього. Телеканал транслюється на популярній платформі Sweet.tv. Вона «охоплює» не тільки Київ, а й інші регіони України, зокрема Харківську область.
Важливим позитивним аспектом відео-платформи є те, що телепередач та фільмів здійснюється у суворій відповідності до закону про авторське право. Всі стрічки або серіали відзначені високим рейтингом, вони випускаються в кращих студіях світу. Таким чином, забезпечується тільки якісний контент – незначні й низькосортні відеопродукти просто відсіюються.

Багато фільмів за один день – нова реальність

Телеканал TV1000 Action East призначений для трансляції у країнах колишнього Радянського Союзу:

       • Росія;
       • Україна;
       • Естонія;
       • Литва;
       • Латвія і т.д.

Фільми забезпечені якісним дублюванням

TV1000 Action East зʼявився в українській ефірній сітці не так давно, але вже отримав масу позитивних відгуків від глядачів. Варто відзначити, що його основна аудиторія – це чоловіки (за рахунок переважаючого жанру). Крім бойовиків або трилерів глядачам пропонується подивитися воєнні драми або брутальні комедії – останні досить часто переплітаються з жанром екшн.
Контент каналу досить широкий. В основному це фільми, випущені з 2000 року. Окрім них у сітці часто зʼявляються стрічки, які отримали культовий статус в минулому столітті, серед яких:

      • «Швидкість»;
      • «Рембо»;
      • «Одного разу в Америці»;
      • «Кривавий спорт»;
      • «Кримінальне чтиво».

Ви зустрінетеся з такими акторами, як Пол Уокер, Брюс Уілліс, Роберт де Ніро і, звичайно ж, Сільвестр Сталлоне і Арнольд Шварценеггер. На каналі можна побачити до 40 премʼєр на місяць, але не хвилюйтеся, якщо у не встигли на улюблений фільм – буде повтор, і ви знайдете зручний час для його перегляду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися