На кордоні стоять російські військові у формі української армії
Актуально

На кордоні стоять російські військові у формі української армії

17 червня 2014, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

Група військових аналітиків «Інформаційний спротив» розповіла про загострення ситуації на російсько-українському кордоні. Зокрема, за даними «ІС», вздовж східних рубежів України в прикордонних районах Росії зосереджені російські війська:

Навпроти Донецької області - близько 6 500 осіб;

Навпроти Луганської і Харківської областей - більше 4100;

Навпроти Сумської і Чернігівської областей - більше 2 500.

На території Ростовської області РФ зафіксовані диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) із складу частин російського спецназу. Деякі російські військовослужбовці із складу ДРГ одягнені у форму Збройних сил України.

Дислокація ДРГ - Каменськ-Шахтинський, Гуково, Новошахстинськ (Ростовська область). Готові до перекидання на територію України для посилення угрупувань терористів (загальною чисельністю більше тисячу осіб.), що діють у районі Луганська, Станично-Луганського і Свердловська.

Також в прикордонних районах РФ зафіксовані групи бойовиків (найманців) загальною чисельністю до 600 осіб., що мають в розпорядженні вантажні автомобілі і 17 бойових броньованих машин.

Готові до перекидання на територію України для посилення угрупувань терористів (загальною чисельністю більше 2500 осіб), що діють у районі міст Сніжне, Торез і Шахтарськ.

Також можливе перекидання до межі (і далі не українську територію) ДРГ із складу 22 обр СпН (Ростовська область), підрозділи якої з 13 червня знаходяться в повній бойовій готовності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися