На Волині депутата сільради підозрюють у скоєнні грабежу
Кримінал

На Волині депутата сільради підозрюють у скоєнні грабежу

15 квітня 2015, 21:58
0
0
Сподобалось?
0

Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак повідомив про підозру у вчиненні грабежу депутату однієї з сільрад Луцького району.

13 березня ввечері 30-річний обранець громади разом зі своїм товаришем – 39-річним лучанином – розбили вікно в автомобілі водія Луцької філії ТОВ «Нова пошта», припаркованому поряд з будинком на вулиці Генерала Шухевича, прихопили чотири торбинки грошей. Всього чоловіки розжилися на 110 тисяч гривень. 
Відбігши на сотню метрів від авто, зловмисники спинилися, аби роздивитися вміст викрадених мішків. У цей час їх помітили працівники «Нової пошти» та почали наздоганяти. Старшого з друзів з трьома мішками грошей вони таки наздогнали, а депутат сільради з одним мішком, у якому була понад 21 тисяча гривень, виявився дуже прудконогим і таки зумів утекти. Щоправда наступного дня сам прийшов у Луцький міський відділ УМВС України у Волинській області. 
За інформацією прес-служби прокуратури Волинської області, наразі дії зловмисників кваліфіковані за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, який завдав значної шкоди потерпілому. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися