У Києві затримали грабіжників, які застрелили двох міліціонерів
Кримінал

У Києві затримали грабіжників, які застрелили двох міліціонерів

4 травня 2015, 19:20
0
0
Сподобалось?
0

За гарячими слідами у столиці затримали грабіжників, які здійснили напад на АЗС у Деснянському районі о 1:30. Після цього бандити розстріляли і правоохоронців, які першими прибули на затримання. При цьому здобиччю на літників-убивць стали всього-на-всього 823 гривні і особисті речі оператора АЗС, якого нападники поранили у руку з автомата Калашникова калібром 5.45.

Міністр МВС Арсен Аваков у «Фейсбук» розповів про подробиці затримання банди.

«За «гарячими слідами» – під час відпрацювання злочину, підняті по тривозі підрозділи МВС – ДАІ та спецназівці – виявили підозрілий автомобіль марки Volkswagen T4 із заклеєними знаком реєстрації наклейкою ПТН-ПНХ. Після подачі звукового сигналу працівниками міліції з вимогою зупинитися – почалися постріли в напрямку правоохоронців. Під час погоні за злочинцями від пострілів зловмисників загинуло двоє міліціонерів, троє отримали поранення», - розповів Аваков.

Пізніше правоохоронцям вдалося заблокувати автомобіль злочинців. У момент затримання вони кинули у міліціонерів дві гранати, після чого зав'язалася перестрілка. Зрештою двоє злочинців втекли з салону автомобіля, залишивши пораненого у голову товариша, який пізніше помер.

Під час огляду машини зловмисників виявили два автомати і 4 магазини до них з патронами 5.45, дві гранати, грудні нашивки з написом «Спецпідрозділ «Торнадо» і «УПА», безліч телефонних карток різних операторів і аркуш паперу з планом приміщення.

«Далі оперативним шляхом встановили трьох 98, 95 і 91 року народження. Будучи оточеними в квартирі – здалися. У квартирі виявили гранатомет РПГ-26, тротилові шашки, гранати, зброю», - додав міністр.

Також він розповів, що затримані зізналися ще в одному злочині. Вони ж позавчора обстріляли пост ДАІ у Биківні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися