На Волині затримали міліціонера, який «кришував» валютників
Кримінал

На Волині затримали міліціонера, який «кришував» валютників

22 травня 2015, 22:31
0
0
Сподобалось?
0

На отриманні хабара затримали працівника Любомльського РВ УМВС - колишнього старшого оперуповноваженого сектора ДСБЕЗ, старшого лейтенанта міліції Богдана Сушика. Той, кажуть очевидці, збирав «данину» з валютників за їх «кришування». 

Про це Інформаційному агентству «Волинські новини» стало відомо з власних джерел. Затримання провели працівники Любомльського міжрайвідділу СБУ.
«В селі Старовойтове валютних міняйл – хоч греблю гати і ніхто їх не може звідти вижити. У зв’язку з ліквідацією сектора ДСБЕЗ згідно з планом реорганізації місцевої міліції, Сушика нещодавно перевели у слідчий відділ, наразі утримується в СІЗО УСБУ у Волинській області», – розповідають у коментарі ІА Волинські Новини очевидці.
Так, наразі проведені обшуки в заступника начальника та начальника райвідділу міліції. Порушили кримінальне провадження за фактом отримання хабара, ведуться слідчо-оперативні дії. 
Зауважимо, днями група любомльських міліціонерів мала відбути в зону АТО, коштів на амуніцію та, власне, самої амуніції, техніки та обмундирування, кажуть, катастрофічно не вистачало. Можливо, припускають в місті, правоохоронці спробували самостійно вирішити ситуацію шляхом таких от «домашніх заготовок».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися