Працівника СБУ, який хотів стати детективом в антикорупційному бюро, затримали на хабарі
Кримінал

Працівника СБУ, який хотів стати детективом в антикорупційному бюро, затримали на хабарі

30 липня 2015, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

Cлужба безпеки України спільно з Головною військовою прокуратурою затримала корумпованого співробітника відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки ГУ СБ України у Києві та Київській області. Зловмисник систематично вимагав з підприємців, які діяли у сфері надання інформаційних послуг, гроші та дорогу комп’ютерну техніку, надаючи перевагу відомим світовим брендам. У разі незгоди він погрожував створенням перешкод у веденні бізнесу та вилученням високовартісної техніки. Під час обшуку за місцем проживання хабарника було вилучено незаконно отримане комп’ютерне обладнання, планшети, ноутбуки, а також гроші, інформують у прес-центрі СБУ.

Цікаво, що затриманий нещодавно пройшов тестування та співбесіди на посаду слідчого-детектива Національного антикорупційного бюро України.

За численними фактами злочинної діяльності «майбутнього співробітника» НАБУ зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

https://www.youtube.com/watch?t=63&v=zBzolLQIfsY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися