Лучанин зарізав чоловіка, думаючи, що помстився за вбивство брата
Кримінал

Лучанин зарізав чоловіка, думаючи, що помстився за вбивство брата

17 листопада 2015, 11:47
0
0
Сподобалось?
0

Лучанин разом зі своїм братом, співмешканкою, її родичем та друзями відпочивав у себе вдома за чаркою горілки. Раптом чоловік почав сперечатися зі своєю половинкою, однак за неї почав заступатися її рідний дядько. Тоді чоловіки вийшли у під'їзд на сходову клітку, аби там з'ясувати стосунки. За кілька хвилин один із гостей вирішив примирити чоловіків та вийшов до них, проте він одразу ж побачив, що господар квартири лежить на підлозі без свідомості. Жінка, побачивши таку картину, образу зчинила ґвалт, мовляв її кавалера вбили.

На це одразу відреагував брат непритомного і накинувся на кривдника та вдарив його у груди. Присутні подумали, що він просто вдарив чоловіка кулаком у сонячне сплетіння, однак вже за кілька секунд люди побачили кров. Тож всі зрозуміли, що у нього в руці був ніж.

Удар прийшовся чоловіку просто в серце. Один з гостей тоді почав закривати рану рукою, аби хоч якось врятувати життя чоловіку, і в той же час кричав, аби люди викликали швидку. Проте, коли він побіг на вулицю, аби зустріти медиків, чоловік уже помер. Наразі нападник перебуває на лаві підсудних, а на час розгляду справи в суді – в СІЗО. Чоловіку інкримінують умисне вбивство, за що передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, пише «Під прицілом».

У суді були допитані брат обвинуваченого та його товариш, який намагався спинити кров потерпілому. Самого обвинуваченого ще не допитували в суді, проте перед засіданням він пояснив, що на той момент не усвідомлював, що він робить, адже був переконаний, що його брата вбили, а тому накинувся на кривдника, аби помститися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися