Столичний адвокат розчленував подругу і розкидав частини її тіла по смітниках
Кримінал

Столичний адвокат розчленував подругу і розкидав частини її тіла по смітниках

13 липня 2022, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

Вбивство сталося ще місяць тому. У травні мешканці села Нові Безрадичі Обухівського району Київської області виявили біля місцевої насосної станції валізу з частинами тіла й одягом. Особу вбитої встановили саме завдяки речам. Коли фотографії суконь розповсюдили по ЗМІ, то в поліцію звернулася жінка, яка сказала, що таке брендове вбрання мала її подруга, яка вже давно не виходить на зв’язок.

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дівчини, затримали. Після вбивства він вирізав співмешканці статеві органи та серце, які потім зберігав удома.

Про це повідомляють у Нацполіції.

Як з’ясувалося, 39-річна уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі до Київської області й оселилася в приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка зізналася, що зустріла кохану людину, з якою планує влаштувати особисте життя.

У поліції вважають, що жінку вбив її співмешканець – 36-річний успішний юрист і учасник ток-шоу «Одруження наосліп». Камери спостереження зафіксували, як після зникнення жінки кілька днів поспіль він виносив із дому підозрілі пакунки та викидав їх у різних місцях, намагаючись уникнути камер спостереження, що йому не вдалося.

Під час обшуку в будинку підозрюваного поліцейські виявили в його холодильнику органи вбитої жінки. Він для чогось зберіг язик, нирку, матку та серце загиблої.

Чоловік пояснив, що вбив свою дівчину під час сварки. Він її задушив, потім розчленував і намагався сховати сліди злочину. Навіщо він заморозив деякі органи не пояснив. Наразі його затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Виходячи з відкритих даних рух «Чесно» припустив, що вбивцею може бути киянин Петро Бігун. Він народився у Краснодарському краї Росії. У минулому він слідчий в особливо важливих справах прокуратури Києва, а нині власник кількох юридичних фірм. Також він був технічним кандидатом у депутати на виборах до Верховної Ради у 2019 році, у 2020-му балотувався до Київради. Також чоловік засвітився у кількох сумнівних оборудках з майном та у справі про рейдерське захоплення торгівельного центру у Львові.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися