У Києві кавказці побили пораненого солдата та його батька
Кримінал

У Києві кавказці побили пораненого солдата та його батька

20 серпня 2014, 15:34
1
0
Сподобалось?
0

У центрі Києва три обличчя кавказької зовнішності жорстоко побили учасника АТО, що знаходиться на лікування і його батька.

Першою про цю подію повідомила Юлія Савченко, яка стала очевидцем такого блюзнірства. На перехресті Лесі Українки і провулка Щорса на пішохідному переході на «зелене світло» йшли літня пара і з ними їх поранений син з АТО. Несподівано на «червоний» прямо перед ними «на зебру» виїхав джип Lexus LX 470 чорного кольору, державний номер 444-22КА і майже проїхався їм по ногах.

Після такого нахабства хлопець долонею стукнув по задньому склу машини, після чого з джипа виринули три кавказці і почали просто бити цього хлопця у бинтах і його батька. Власник автомобіля Lexus, який небезпідставно підозрюється у безпосередній участі в побитті пораненого бійця сил АТО в Києві, вже встановлений працівниками столичного управління внутрішніх справ. За словами Антона Геращенко, радника міністра внутрішніх справ, проводиться розслідування цього інциденту, а також йде пошук свідків цієї події, пише «Преса України».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Александр
    Александр

    Что значит установили... в смысле опознали тела?

    20 серпня 2014, 15:40
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися