З’явилася надія на ротацію волинського тербату
З перших уст

З’явилася надія на ротацію волинського тербату

17 листопада 2014, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, в ході оперативної наради, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик поінформував про результати його роботи в Міністерстві оборони України. Зокрема, він зустрівся з начальником Генерального Штабу-Головнокомандувачем Збройних Сил України Віктором Муженком. Під час зустрічі вони обговорили питання щодо ротації I-го батальйону територіальної оборони «Волинь», який вже понад 45 днів знаходиться за межами області, інформує прес-служба Волинської ОДА.        

За словами начальника Генерального Штабу Віктора Муженка, вже встановлений чіткий графік здійснення ротації батальйонів територіальної оборони не лише Волині, але й всієї України. Ця інформація є закритою, але запевнив, що цей графік вже виконується.       

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що й надалі триматиме це питання на контролі, а також воно буде винесене на розгляд групою народних депутатів України. Зокрема, сьогодні голова ОДА вже зустрівся з народним обранцем Ігорем Єрємєєвим.    Минулого тижня за підписом голови ОДА у Міністерство був надісланий лист-клопотання з вищевикладеною проблемою.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися