Усім військовозобов’язаним лучанам обмежили виїзд за межі міста
З перших уст

Усім військовозобов’язаним лучанам обмежили виїзд за межі міста

2 лютого 2015, 16:43
2
1
Сподобалось?
1

Генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримали повісток з військового комісаріату, тимчасово обмежили виїзд за межі міста Луцька та Луцького району.

Відповідний наказ на виконання Указу Президента України від 14 січня №15/2015 «Про часткову мобілізацію» підписав тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, підполковник Василь Худик, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

«Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки військового комісаріату у визначені команди (партії), з'явитися в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках», - йдеться у тексті документу.

А військовозобов'язаним, які тимчасово проживають на території Луцька та Луцького району, слід негайно вибути до місця постійного проживання і прибути в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості – в військовий комісаріат по місцю перебування на військовому обліку.

Громадяни України, які не з'явились при мобілізації в указані строки і пункти та керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили в установленні строки техніку по нарядах військового комісаріату або перешкоджаючи своєчасному з'явленню громадян та поставки техніки при мобілізації несуть відповідальність згідно Закону.

У період з 18 березня по 1 травня цього року проводитиметься демобілізація військовослужбовців, які були були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року №303 «Про часткову мобілізацію».

З повним текстом наказу можна ознайомитись тут.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Cем
    Cем

    Гетто

    2 лютого 2015, 20:26
    Відповісти
  • жінка
    жінка

    а з яких то пір комісар-підполковник так вільно трактує конституцію ?

    6 лютого 2015, 21:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися