Гроші з будівництва та ремонту доріг на Волині перекинуть на боротьбу з коронавірусом
Політика

Гроші з будівництва та ремонту доріг на Волині перекинуть на боротьбу з коронавірусом

18 березня 2020, 15:28
0
0
Сподобалось?
0

Волині немає звідки чекати на підтримку у боротьбі з коронавірусом, тож фінансовий ресурс доведеться шукати в області. Про це заявив нардеп від Луцька Ігор Палиця.

- Треба відмовитися від капітальних видатків у місцевих бюджетах, зараз не час будувати чи ремонтувати дороги. Треба усі капітальні видатки спрямувати у резервний фонд, з якого ми зможемо купляти обладнання, засоби захисту, знезараження. Чи поверне нам ці гроші держава, невідомо. У державі ситуація жахлива. Зараз у нас не буде надходжень з митниць, не буде податків. Єдиний варіант для НБУ починати друкувати гривню. Тільки так можна врятувати державу, - зазначив Ігор Петрович.

На засіданні, присвяченому боротьбі із корона вірусом дійшли згоди, що усі кошти з обласного бюджету, які були спрямовані на будівництво соціальних об’єктів, ремонт мед закладів та доріг, а також кошти закладені для вирішення проблем на округах для депутатів обласної ради будуть спрямовані до резервного фонду. Таке ж рішення має прийняти й Луцька міська рада. Тут також мають відкласти реконструкцію проспекту Волі, ремонт прибудинкових територій тощо.

Зі свого боку Ігор Палиця заявив, що особисто через фонд «Тільки разом» виділить на боротьбу з корона вірусом на Волині 20 мільйонів гривень. Він також висловив сподівання, що до його ініціативи приєднаються й інші потужні бізнесмени області та великі аграрії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися