«Путін почав «зливати» проект «Новоросія» — ідеолог «Русского мира»
Політика

«Путін почав «зливати» проект «Новоросія» — ідеолог «Русского мира»

3 липня 2014, 15:49
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво Росії виявило нерішучість в українському питанні і може дати знищити «Новоросію». Таку думку висловив на своєму Facebook один з головних ідеологів «Русского мира» і самої «Новоросії» Олександр Дугін, повідомляє «Українська правда».

Він думає, що Захід підштовхне Україну відвойовувати Крим.

На його переконання, «так чи інакше, Росії доведеться вступати з Україною у війну».

«Війна неминуча, бо є Крим. Москва може здати «Новоросію», але не може ухилитися від війни. Війна нас наздожене, бо, насправді, вона вже йде», - вважає Дугін.

Він також запевняє, що «п'ята і шоста» колони "активно і дружно зливають Путіна, переконуючи його не вступати у війну зараз».

«Путін вагається. Ці вагання набувають патологічного характеру. Він починає зраджувати самому собі», - написав ідеолог «Новоросії».

«Але на це і весь розрахунок - через страх перед санкціями (друга хвиля) потрібно потягнути час і дати можливість хунті відвоювати «Новоросію». Потім Крим», - додав він.

У іншому пості Дугін розповів, що він постійно телефонує керівникам бойовиків на Донбасі, і вони вважають, що Росія і Путін їх зрадили.

«Провина за цю дитячу кров - на Порошенкові. Так. Але хто дав сигнал «русским» вставати? Хто натякнув, що «Новоросія» - частина «Русского мира»? Хто нагадав, що росіяни своїх не кидають? Ну що... «Головне не дати хунті втягнути Росію у війну»? Так? Так, тварюки?», - написав Дугін.

Як відомо, Дугін, у якого нещодавно виникли проблеми з роботою в МГУ, тісно консультує лідерів терористів на Донбасі, зокрема Павла Губарєва та його дружину.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися