путін дарує волю кривавим садистам і маніякам
Світ

путін дарує волю кривавим садистам і маніякам

23 грудня 2023, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Перед цим вони мусять пів року вбивати українців

Правозахисники стверджують, що з російських колоній на війну поїхали не менше 40 тисяч ув’язнених. Пригожин вербував їх особисто. Обіцяв, якщо не вб’ють на фронті за пів року, – амністію і волю. Тепер росією гуляють жорстокі вбивці і маніяки.

Вийняли серце, відрізали груди

Осіб, яким особисто путін дарує помилування, і людьми назвати важко. Декілька імен завдяки розголосу у пресі стали відомі. Серед них 33-річний людожер-сатаніст Микола Оголобяк. У 2010 році був засуджений до 20 років колонії за ритуальні вбивства чотирьох підлітків у складі банди. Як писали у ті роки російські видання, секта сатаністів, у якій перебував Оголобяк, виникла у Ярославлі у 2006-му. Спочатку її учасники вбивали собак та кішок під час кривавих ритуалів. Влітку 2008 року сектанти вбили чотирьох підлітків – трьох дівчат та одного хлопця, розчленували їхні тіла, прочитавши молитву сатані. З убитих зняли скальпи, в однієї дівчини вирізали серце, в іншої – відсікли частину грудей, засмажили ці частини тіл на багатті і з’їли. Кров’ю вбитих «посвятили» у культ сатаністів нових учасників.

Оголобяк був єдиним із банди, кому на час скоєння злочину виповнилося 18 років. Він мав перебувати у колонії до 2028 року. Інші члени секти отримали менші терміни – по 10, 9 та 8 років.

Тепер на росії Микола Оголобяк – герой, адже поїхав вбивати українців. Зараз знаходиться вдома, через важке поранення має групу інвалідності. 

Закатував кохану

Неабиякого розголосу набула історія кривавого вбивці Владислава Канюса із Кузбасу. Його засудили за вбивство своєї колишньої дівчини, 23-річної Віри Пехтєльової. Перед вбивством нелюд кілька годин катував Віру. Сусіди неодноразово викликали поліцію, але наряд не приїхав. Потім п’ятеро поліцейських отримали умовні терміни у справі про недбалість. Канюса засудили до 17 років колонії, а також зобов’язали виплатити 1,5 мільйона рублів (585 тисяч гривень) компенсації рідним загиблої. Садюга не сидів у тюрмі навіть року. Він став до лав вагнерівців, після чого путін його помилував. Зараз він ходить вулицями міст росії і позує для фото в соцмережах у військовій формі зі зброєю. Родичі дівчини шоковані. Бо путін звільнив вбивцю не тільки з в’язниці, а й від матеріальних зобов’язань перед ними. А путінський прессекретар пєсков навіть прокоментував скандальну амністію – мовляв, заслужив, кров’ю викупив. Це він про те, що будь-який маніяк, який їде вбивати українців, може бути помилуваний президентом і не сидіти у тюрмі.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися