«Українські отамани» розбили «Польських гусарів» у Луцьку
Спорт

«Українські отамани» розбили «Польських гусарів» у Луцьку

14 грудня 2014, 19:22
0
0
Сподобалось?
0

Такого фантастичного боксу Луцьк ще не бачив! І річ тут не в професійно зведеному ринзі, світло-технічному обладнанні та відмінній організаційній роботі. Тренувальна зустріч «Українські отамани» - «Польські гусари» - це ж ті самі масштаби, що й збірні України та Польщі з футболу. 

Ну, а тренерський штаб, функціонери  та й усі українські боксери просто красені! Як вони зуміли підкорити луцьку публіку, ще не виходячи навіть на ринг. На представлення та виконання гімнів вони вийшли у футболках луцької «Волині», повідомляє сайт «ВолиньSport».

Попри тренувальний статус зустрічі, бої були такі, що від ударів іноді навіть кров цвиркала. Інколи польські гості не завжди чесно боксували й використовували, як виявилось, популярний не тільки на Троєщині, Борщагівці та ДПЗ, а й у Польщі удар, який в народі йменують «На Одесу». Так, в одному з поєдинків поляк поступався за всіма показниками, однак один чирк головою по брові українця - і все. «Отаману» так і не зуміли зупинити кров, а відтак - технічний нокуат.

Бої були поділені на дві сесії - ранкову та вечірню. Якщо вранці було зафіксовано нічию 3:3, то ввечері поєдинків було всього 5. І, за всіма законами трилеру, все вирішувалось в останньому бої вечора між справжніми котигорошками вагової категорії +91 кг:  Ігорем Шевадзуцьким (Україна) та  Роджером Хрунюком (Польща).

Поляк був відчутно легший, відповідно набагато мобільніший у ринзі. У перші секунди бої навіть здалося, що він українця перестукає. Однак така перспектива тільки розізлила Ігоря, який ,нехай і вайлувато, зате методично обстрілював голову та вуха Роджера. Врешті-решт, не впав ніхто, а судді таки присудили перемогу Шевадзуцькому, а разом і з ним - «Українським отаманам» - 6:5.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися