Тренер «Металурга» Чанцев: «Мені сказали, що на наш матч з „Волинню“ поставили 500 тисяч доларів»
Спорт

Тренер «Металурга» Чанцев: «Мені сказали, що на наш матч з „Волинню“ поставили 500 тисяч доларів»

30 листопада 2015, 10:35
0
0
Сподобалось?
0

Можна тільки поспівчувати головному наставнику запорізького «Металурга» Анатолію Чанцеву, якому довелося йти на прес-конференцію після поразки від «Волині» з рахунком 1:9, яка лише вкотре засвідчила глибинні проблеми клубу. Але, до честі тренера, він знайшов у собі сили поспілкуватися з журналістами і почав з сенсаційної заяви.

- Перед грою до мене підійшов директор матчу і передав, що до нього телефонував Кочетов і просив передати, що на матч поставлено 500 тисяч доларів. Я цього зрозуміти не можу. Для чого таке говорити?! Це ж не наша команда підписала контракт з «Фаворит спорт». Це федерація підписала. Там слоган: «Грають вони – виграєш ти!». Значить це ставки треба робити. Це ж не ФК «Металург» контракт укладав, чи хтось інший. Це федерація. Але причому тут ми? У мене особисто до всіх повна довіра. Мене це обурює. Можливо, хтось інший визначає результат гри, а не мої футболісти.

Стосовно сьогоднішньої гри. Ми – заручники ситуації, яка склалася в клубі. На останній зустрічі власники заявили, що клуб однаково існувати не буде, він ліквідується. Багато людей вже написали заяви і звільнилися із «Металурга». Ми беремо в команду основну гравців із дубля, деякі з них навіть не потрапляли раніше в дубль. Ми просто викручуємося. Хочемо дограти чемпіонат.

Влада нам допомагає проводити матчі. Запорізька облдержадміністрація. Тим не менше, перед виїздом до Луцька у нас відімкнули на базі електрику, тому завданням було не захворіти і не простудитися у наших гравців. Критична ситуація просто.

Рівень 90% гравців просто не відповідає рівню УПЛ. З них щось вимагати, кричати. Ну немає сенсу. Звісно, 1:9 боляче б’є по самолюбству. За нормальних умов деякі з них не були б навіть у списку 18-ти…

- На яких умовах залишили клуб Гвілія і Журахівський?

- Вони написали заяви на звільнення і отримали статус вільних агентів.

- Але ваші хлопці достойно сьогодні повелися: вийшли на поле і билися…

- Дякую за комплімент. Але сьогодні наші фанати, хіба можна так підтримувати команду! Ми до них з великою повагою ставимося, за те що вони їздять. За що ображати футболістів, що вони можуть. Ми вже не раз пояснювали, що якби була інша ситуація, гра була б іншою. Багато людей відмовилися грати за першу команду. А ті, хто виходять… Погляньте, у нас сьогодні найстаршим був 22-річний Ян Ковалевський. І це був його другий матч в УПЛ. Вони виходять на поле і трусяться, хвилюються. Це не порівняти із «Волинню», в якій кваліфіковані гравці, які під керівництвом тренерського штабу уміють показувати класний футбол. У нас залишився матч у Києві і не знаю, як це все перенести…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися