Український стрибун у висоту через хворобу здобув у Ріо лише «бронзу»
Спорт

Український стрибун у висоту через хворобу здобув у Ріо лише «бронзу»

17 серпня 2016, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

Український легкоатлет Богдан Бондаренко став бронзовим призером Олімпійських ігор у Ріо у секторі для стрибків у висоту. Наш спортсмен претендував на «золото». Протягом сезону він показував результат 2 метри 42 сантиметри. І цього результату вистачило б із запасом, канадець Дерек Друен, який став олімпійським чемпіоном, подолав планку на висоті 2,38. Бондаренко ж осилив лише 2,33, пропустивши вперед Мутаза Баршима з Катару (2,36). Цікаво, що ще один українець Андрій Проценко став четвертим і також з результатом 2,33.

Після фінального виступу Богдан Бондаренко розповів, чому не зміг показати свій найкращий результат.

«Якби мені сказали 10 днів тому, що буде такий результат, я б, мабуть, засмутився, тому що я був у гарній формі. Якби мені сказали про такий результат 3 дні назад – я б, не повірив. Так як на останньому заключному зборі тут в Бразилії, сильно застудився, лікувався. У день кваліфікації лише завершив приймати антибіотики, але все одно почував себе не дуже.

Хвороба дуже вплинула на мене і мій результат, але Олімпійські ігри поводяться один раз на 4 роки, тому потрібно було боротись. Мені просто не вистачило сил», – прокоментував спортсмен прес-службі НОК України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися