«Динамо» практично закінчило виступи в єврокубках
Спорт

«Динамо» практично закінчило виступи в єврокубках

2 листопада 2016, 18:27
0
0
Сподобалось?
0

У четвертому турі Ліги Чемпіонів «Динамо» зазнало третьої поразки у турнірі, а, головне, засвідчило своєю грою, що не може на рівних конкурувати хоча б з євросереднячками.

«Бенфіка»-«Динамо» – 1:0

Гол: 1:0 – Сальвіо (45+2 – з пенальті).

Нереалізований пенальті: Мораєс (69).

«Бенфіка»: 1. Едерсон, 3. Грімальдо, 4. Луїзао, 5. Фейса (7. Самаріс, 59), 11. Мітроглу (9. Хіменес, 75), 14. Нільссон-Ліндельоф, 18. Сальвіо, 20. Гонсалу Гедеш (34. Андре Алмейда, 78), 21. Піцці, 22. Серві, 50. Нелсон Семеду.

«Динамо»: 72. Рудько, 9. Морозюк, 11. Жуніор Мораес, 15. Циганков (41. Бєсєдін, 60), 16. Сидорчук (48. Оріховський, 76), 17. Рибалка, 24. Віда, 25. Д. Гонсалес, 27. Макаренко, 29. Буяльський (77. Громов, 87), 34. Хачеріді.

На матч проти «Бенфіки», в якому потрібна була лише перемога, Сергій Ребров поставив дещо перетасований склад. Але від зміни доданків у нинішньому «Динамо» сума не змінюється. Гра у киян від стартових хвилин не складалася. Атакували більше господарі, але більше проблем собі створювали самі динамівці. Перший дзвоник пролунав коли Віда і Рудько привезли на свої кутовий. Потім той же Віда не втримав Луїзао, але той не влучив по воротах. Потім ще кілька напівмоментів створили самі португальці. Ближче до завершення тайму здавалося, що команда Реброва нарешті починає знаходити свою гру. Кілька ударів по воротах «Бенфіки» пройшло у динамівців з-за меж штрафного майданчика. Непогано головою після кутового прикладався Віда. Помилитися оборону португальців змусив Гонсалес, пройшов у штрафний майданчик, але в останній момент його удар заблокував захисник. Але у компенсований до першого тайму час динамівці самі організували 11-метровий у ворота Рудька. Спершу Макаренко на фланзі програв силову боротьбу на фланзі, і вже лежачи вдарив опонента по ногах – у підсумку «гірчичник» для динамівця і штрафний для «Бенфіки». А вже під час подачі штрафного Віда у штрафному майданчику завалив Луїзао і теж заробив «гірчичник», а разом з ним і пенальті, яке реалізував Сальвіо.

У другому таймі «Динамо» не показало нічого такого, щоб змусило нервувати португальців. Єдиний шанс відігратися був, коли воротар «Бенфіки» завалив у штрафному майданчику Гонсалеса. Але от уже сам постраждалий переграти голкіпера з 11-метрової позначки не зміг. Господарі ж поля ще мінімум тричі могли забити.

Після чотирьох турів лідирують у групі «Наполі» й «Бенфіа», маючи по 7 очок. На одне очко менше у «Бешікташа». У «Динамо» всього одне очко і зі своєю грою навряд чи може мріяти про дві перемоги у заключних турах групового турніру, а отже і про єврокубкову весну вже можна забути.

https://www.youtube.com/watch?v=wBR7WKcFIgk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися