Як «Волинь» допомогла «Говерлі» встановити рекорд результативності
Спорт

Як «Волинь» допомогла «Говерлі» встановити рекорд результативності

5 травня 2014, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

«Говерла»-«Волинь» - 6:0

Голи: 1:0 - Шацьких (3), 2:0 - Акакпо (29), 3:0 - Фещук (37), 4:0 - Кочіш (72), 5:0 - Лисицький (74), 6:0 - Шарпар (90+2).

«Говерла»: 1. Надь, 9. Ле Талек (30. Ніколае, 75), 17. Буяльський, 22. Лисицький, 23. Люлька, 28. Кочіш, 41. Акакпо, 44. Хомин, 61. Шацьких (88. Арзе, 75), 85. Фещук (15. Трухін, 62), 87. Шарпар.

«Волинь»: 45. Неділько, 3. Сімінін - к, 14. Масло, 4. Приндета, 16. Шіш, 88. Скоба, 91. Парцванія (13. Шабанов, 46), 11. Мемешев (15. Матей, 34), 10. Бікфалві, 79. Бабатунде, 89. Козьбан (19. Селін, 54).

Вилучення: Скоба (65).

Перед матчем в Ужгороді у таборі «Волині» знову було багато розмов про реабілітацію. Мовляв, після перемоги над «Говерлою» уболівальники забудуть про 5 поспіль програних ігор. Та й суперник для благородної місії з відновлення репутації підібрався ніби підходящий. «Говерла» ж один з відвертих аутсайдерів. Тож подивитися на цю реабілітацію до Ужгорода приїхала чимала група найвідданіших фанатів луцького клубу.

Проте ужгородці в останніх матчах таки були переконливіші за «Волинь». Те, що навіть команда В'ячеслава Грозного нині не по зубах луцьким футболістам показали уже перші хвилини. Буквально одразу дала збій оборона луцького клубу. Цим скористався Максим Шацьких і вивів «Говерлу» вперед. Спроби лучан переломити ситуацію нічого не давали. А ось господарі поля атакували хай і не дуже часто, натомість ефективно. Акакпо подвоїв перевагу ужгородців ударом головою після подачі кутового. На 37-й хвилині рахунок став уже крупним. Господарі поля хитро розіграли штрафний удар і Фещук з-під захисника поцілив у дальній від Неділька кут - 3:0. Луцькі футболісти взагалі розгубилися, і за кілька хвилин, що лишалися до перерви, цифри на табло з неприємних могли взагалі змінитися на ганебні, якби не Віталій Неділько. Але це була лише відстрочка...

На другий тайм хлопці Володимира Дикого вийшли після чоловічої розмови, це було помітно по сконцентрованих обличчях. Футболісти намагалися підтримати один одного. Вперше за гру група підтримки з Луцька, яка вже трохи притихла, побачила свою команду в осмислених атаках. «Волинь» навіть мала шанс забити уже на третій хвилині тайму. Та підступний удар Бабатунде цілі не досяг. Всі намагання своїх партнерів якось переламати гру зруйнував Ігор Скоба. Він грубо атакував гравця «Говерли» і отримав від арбітра пряму червону картку. Після цього чекати нових голів у ворота «Волині» довго не довелося. На 72-й хвилині Кочіш покарав центральних захисників луцької команди за недбалість і результативно замкнув фланговий простріл. Ще дві хвилини і Віталій Лисицький використав вихід сам на сам  з Недільком - 5:0.

Вячеслав Грозний вирішив остаточно добити «Волинь», і зробив подвійну заміну саме для підсилення атакуючого потенціалу. Моментів у «Говерли» забити ще було предостатньо, але ліміт голів на цей матч схоже було вичерпано. Але іншої думки був Віталій Шарпар. Він забив у ворота своєї колишньої команди, коли добігали останні компенсовані секунди гри. 6:0 - це рекордна перемога для ужгородського клубу в елітному дивізіоні України. Лучани ж збільшили свою програшну серію до шести матчів.

http://www.youtube.com/watch?v=JU0kwOCqq1w


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися