З Ребровим у збірній сумно не буде
Спорт

З Ребровим у збірній сумно не буде

17 червня 2023, 10:54
0
1
Сподобалось?
1

Збірна України з футболу провела перший офіційний матч під керівництвом Сергія Реброва. Синьо-жовті на виїзді зіграли другий тур відбору на Євро-2024 з Північною Македонією.

Північна Македонія – Україна – 2:3

Голи: 1:0 – Барді (31, з пенальті), 2:0 – Ельмас (39), 2:1 – Забарний (62), 2:2 – Конопля (68), 2:3 – Циганков (83).

Північна Македонія: Димітрієвський, С. Рістовський (к), Зайков, Мусліу, Аліоський, Барді, Адемі (Атанасов, 65), Ашковський (Брдаревський, 65, Дор. Бабунський, 90+1), Трайковський (Дорієв, 75), Нестеровський (М. Рістовський, 65), Ельмас.

Україна: Трубін, Тимчик (Конопля, 46), Забарний, Матвієнко, Миколенко, Циганков (Зубков, 90+3), Степаненко, Судаков, Мудрик (Сидорчук, 90), Ярмоленко (Маліновський, 66), Довбик (Ванат, 46).

Вилучення: Мусліу (73).

Перший тайм матчу шокував українських уболівальників. За весь час наша збірна не спромоглася не те що на хороший момент, навіть на кутовий. Господарі домінували повністю тому цілком логічним на кінець 45-хвилинки був рахунок 2:0. Реалізований Барді пенальті за гру рукою від Матвієнка і гол Ельмаса гарантували хороший настрій македонцям у роздягальні. Українці з могли тішитися хіба кільком сейвам Трубіна і тому, що рахунок не став більшим.

Тим часом Сергій Ребров часу у перерві не гаяв. Таке враження, ніби тренерський штаб за 15 хвилин знайшов і переодягнув у футболки української команди інших футболістів.

Надію на хоча б нічию подарував Забарний. Вдало підключившись до стандарту на 62 хвилині, він головою переправив мʼяч у ворота. Ще за трохи Мудрик на своєму фланзі мов ракета крізь хмаринку пролетів повз трьох оборонців Північної Македонії і вже від самої лицьової лінії вирізав мʼяч у штрафний майданчик, куди набіг Конопля і вгатив «кулю» під  дальню від Димітрієвського стійку – 2:2! Такого удару македонці не пережили. На нервах Мусліу напрацював на другу жовту картку і македонці лишилися у меншості. Українці ж продовжували рвати фланги. На 83 хвилині Мудрик, котрий вільно задихав у збірній після складного сезону у «Челсі», майже від центру поля закинув м’яч у штрафний майданчик, де на випередження зіграв Циганков, головою перекинувши голкіпера. Буквально за дві хвилини перед цим Віктор не забив у куди простішій ситуації.

Україна здобула таку важливу перемогу на одним зі своїх ключових суперників і піднялася на 3 місце у таблиці, випередивши якраз Північну Македонію. У паралельному матчі англійці переграли Мальту – 4:0.

Після двох матчів збірної під керівництвом Реброва, враховуючи бойову нічию з німцями з рахунком 3:3, уже можна робити певні висновки. Який буде результат команди поки сказати важко, але те, що сумувати на матчах збірної не доведеться, то це точно.

Уже 19 червня Україна зіграє наступний матч з Мальтою. Українці прийматимуть гостей у словацькій Трнаві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися