Господарі Мундіалю почали чемпіонат з перемоги над Хорватією
Спорт

Господарі Мундіалю почали чемпіонат з перемоги над Хорватією

13 червня 2014, 01:32
0
0
Сподобалось?
0

Бразилія-Хорватія - 3:1

Голи: 0:1 - Марсело (11 - автогол), 1:1 - Неймар (29), 2:1 - Неймар (71 - пенальті), 3:1 - Оскар (90+1).

Бразилія: 12. Жуліо Сезар, 2. Дані Алвес, 3. Тіаго Сілва, 4. Давід Луїс, 6. Марсело, 7. Халк (20. Бернард, 68), 8. Пауліньо (18. Ернанес, 63), 9. Фред, 10. Неймар (16. Рамірес, 88), 11. Оскар, 17. Луїс Густаво.

Хорватія: 1. Плетикоса, 2. Врсалько, 4. Перишич, 5. Чорлука, 6. Ловрен, 7. Ракитич, 9. Єлавич (16. Ребич, 78), 10. Модрич, 11. Срна, 18. Олич, 20. Ковачич (14. Брозович, 61).

Матч потішив футбольних гурманів. Хоча перед його стартом усі беззаперечно вважали фаворитами бразильців, а букмекери навіть нічийний результат оцінювали як малоймовірний, збірна Хорватії спромоглася дати справжній бій господарям Мундіалю. Хоча пентакампеони мали перевагу за усіма показниками, проте за небезпечними моментами такої переваги не було, що і створювало візуальну рівність гри. Додав інтриги і вихід хорватської збірної вперед уже на старті матчу після стрімкої контратаки і автоголу Марсело. Ще до перерви більярдним ударом відновив рівновагу Неймар - головна надія бразильців на чемпіонаті. До речі, Неймара на той момент могло уже не бути на полі. Арбітр обмежився «гірчичником» для форварда бразильців за те, що той відверто вдарив хорвата Луку Модріча ліктем у шию. А повести у рахунку підопічні Феліпе Сколарі змогли лишень за 20 хвилин до фінального свистка. Та й то після призначення 11-метрового, яке може стати початком суддівським скандалів на ЧС-2014. Японський головний арбітр Юїті Нісімура поставив пенальті за так і не помічений фол Ловрена на Фредові. Бразилець гарно упав при мінімальному контакті з рукою хорватського захисника. Пенальті реалізував Неймар, але не без проблем. Плетікоса досить упевнено дотягнувся до м'яча, але все ж переправив його у сітку. Господарі поля довершили справу уже у компенсований час, коли хорвати пішли вперед і натрапили на контратаку. Оскар встановив остаточний рахунок - 3:1!

https://www.youtube.com/watch?v=r5Iwize7NlM

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися