Росія вимучила нічию з Південною Кореєю: Акінфєєв згадує подвиги Філімонова
Спорт

Росія вимучила нічию з Південною Кореєю: Акінфєєв згадує подвиги Філімонова

18 червня 2014, 10:33
0
0
Сподобалось?
0

Наприкінці першого тижня Чемпіонату світу з футболу команди підхопили нічийний синдром. Росія, яка здатна на сенсації у поєдинках з сильними збірними, традиційно сама вигадує собі труднощі з середняками та аутсайдерами.

Росія - Південна Корея - 1:1

Голи: 0:1 - Лі Кин Хо (69), 1:1 - Кєржаков (75).

Росія: 1. Акінфєєв, 4. Ігнашевич, 14. В. Бєрєзуцький, 22. Єщенко, 8. Глушаков (7. Дєнісов, 72), 17. Шатов (10. Дзагоєв, 59), 18. Жирков (11. Кєржаков, 71), 19. Самєдов, 20. Файзулін, 23. Д. Комбаров, 9. Кокорін.

Корея: 1. Чон Сон Рьон, 5. Кім Ян Гвон, 20. Хон Чо Хон (6. Хван Сок Хо, 73), 3. Юн Сок Ен, 12. Лі Йон, Ку Ча Чхоль, 14. Хан Кук Ен, 16. Сун Ен Кі, 17. Лі Чхо Йон, 9. Сон Хин Мін (7. Кім Бо Гьон, 82), 10. Пак Чу Йон (11. Лі Кин Хо, 56).

У цьому матчі букмекери беззаперечно віддавали перевагу росіянам. Проте за увесь матч збірна Росія так і не дала відповіді, чому у неї так вірили футбольні аналітики. Перший тайм взагалі можна викреслити з матчу як футбольне видовище. Лише у другій половині гри обидві команди більш-менш продемонстрували волю до перемоги. Більше атакували росіяни. Корейці пострілювали з середньої та дальньої відстані, загалом не дуже небезпечно, але збірну нашого північного сусіда підвів голкіпер Ігор Акінфєєв. Його очевидно непокоїли лаври іншого відомого стража воріт збірної Росії Олександра Філімонова. Акінфєєв парирував удар корейця, але таким чином, що м'яч неспішно перелетів через нього самого, і опустився за лінією воріт. Фортуна тут явно посміхнулася корейцям, але вона, як відомо, дівчина капризна. Тож уже через шість хвилин голкіпер корейців не втримав м'яч після удару, і Кєржаков зрівняв рахунок, вдало зігравши на добиванні. Що цікаво, після цього обидві команди показали 15-хвилинку відкритого футболу. Кожна з команд вважала, що саме вона заслужила перемогу.

http://www.youtube.com/watch?v=ah2LvWx1VDg

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися