«Волинь» програла вдома «Карпатам»
Спорт

«Волинь» програла вдома «Карпатам»

18 серпня 2014, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

Волисько-галицьке дербі у нинішньому сезоні відбувалося у зовсім інших, ніж завжди, умовах. Раніше протистояння було принциповим не лише на полі, а й у позафутбольних моментах. Луцькі і львівські фани ворогували, але нині зовсім інші часи. Тож сьогодні фанати "Карпат" задовго до матчу мирно розгулювали Луцьком. Усю свою енергію ультрас поклали на підтримку команд.

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін - к, 33. Новак, 5. Воронін, 15. Жуніч, 10. Бікфалві, 6. Бабенко (13. Шабанов, 60), 93. Матей (11. Селін, 76), 30. Гуменюк, 7. Федорчук (89. Козьбан, 66), 17. Маріотто.

«Карпати»: 29. Ільющенков, 94. Мірошніченко, 4. Гітченко, 5. Балажіц, 8. Костевич, 32. Пластун, 20. Даушвілі, 17. Голодюк - к (16. Худоб'як, 70), 9. Кожанов (18. Кополовець, 75), 7. Ксьонз (19. Мартинюк, 82), 14. Сергійчук.

Голи: Кожанов (39), Балажіц (56).

Вилучення: Сімінін (90 - фол останньої надії).

А ось футболісти собі такої доброзичливості дозволити не могли. Матч суперники розпочали динамічно і без розвідки. "Волинь" одразу показала свій бойовий настрій на гру. Напевно, навіть новобранцю з Бразилії Дос Сантосу Маріотто Віталій Кварцяний та нові партнери по команді змогли пояснити, що означає для Луцька гра зі Львовом. Молодий форвад уже на перших секундах запресингував захисників "Карпат" і здобув кутовий. Візуально перевага "Волині" була помітна, але атакам лучан бракувало гостроти. Перший момент у матчі створили гості. Кожанов утекти від захисника лучан "Волині" не зміг але все ж знайшов можливість для удару. Врятував "Волинь" Кичак, відбивши м'яч ногами. Лучани більше пострілювали з-за меж карного майданчика та все неточно. "Мазали" навіть такі майстри як Матей та Бікфалві. Класна атака вдалася господарям поля на 16-й хвилині. Маріотто наздогнав м'яча на лицьовій лінії і сильно прострілив вздовж воріт. На протилежному фланзі "круглого" на льоту зловив Гуменюк і, не давши йому опуститися, потужно послав "кулю" у ворота. Бути б голу-красеню, але і цього разу повз ціль... Обстріл позицій Ільющенкова тривав приблизно з півгодини і безрезультатно. А ось контратаки гостей ставали все гострішими і, головне, почастішали. Перший дзвіночок пролунав для господарів на 36-й хвилині поєдинку. Сергійчук замикав подачу від Голодюка п'ятою -  м'яч пролетів зовсім поруч зі стійкою. А вже за три хвилини черговий навіс у штрафний майданчик "Волині" знайшов голову Кожанова, який розстріляв ворота. Завадити цьому не зміг Сергій Сімінін. Капітан лучан програв верхову боротьбу.

"Волинь" мала б додати, але гол нічого не змінив. Лучани як і раніше продовжували атакувати, але м'ячі як і раніше летіли куди завгодно, лишень не у ціль. А гості знову реалізували одну зі своїх атак. Подвоїв перевагу львівської команди Балажіц під час подачі кутового. І знову гол було забито з "другого поверху". Високорослі гравці "Волині" у цьому матчі програвали практично усю верхову боротьбу. Віталій Кварцяний за рахунку 0:2 пішов ва-банк і довів число нападників на полі до трьох. Проте і після цього лучани змогли награти всього на один справжній момент. Та і то мав його півзахисник Гуменюк. Він знову класно підключився до атаки і пробив головою, цього разу "круглий" влучив у поперечину. А під завісу гри "леви" могли довести справу до розгрому. Ціною фолу останньої надії Сергій Сімінін зупинив прорив форварда "Карпат" і отримав червону картку. Небезпечний штрафний гості не реалізували.

"Волинь" зазнала третьої поспіль "сухої" поразки. Але якщо дві попередні були незаслужені, то цього разу претензії футболісти з Луцька можуть мати лише до самих себе.

https://www.youtube.com/watch?v=052fnDXG0LM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися