Луганська «Зоря» продовжує тішити київську публіку
Спорт

Луганська «Зоря» продовжує тішити київську публіку

22 серпня 2014, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

Футболісти луганської «Зорі» й надалі милують око українського уболівальника своїм достойним дебютом у єврокубках. Пройшовши два кваліфікаційних раунди, луганчани впритул наблизилися до виходу у групу. Залишилося зробити останній крок - пройти плів-офф. Але тут команді дістався надзвичайно серйозний суперник - голландський гранд «Фейєноорд». Свій домашній матч підопічні Юрія Вернидуба зіграли у Києві на стадіоні «Динамо» і показали найкращу гру серед усіх українських клубів.

«Зоря» - «Фейєноорд» - 1:1

Голи: 1:0 - Білий (27), 1:1 - те Вреде (37).

«Зоря»: 62. Шевченко, 3. Писко, 8. Малишев (Грицай, 47), 17. Ігнатьєвич, 25. Білий, 6. Каменюка, 9. Сегбефія (Малиновський, 55), 10. Чайковський, 37. Хомченовський, 20. Караваєв, 50. Будковський.

«Фейєноорд»: 1. Мулдер, 2. Вілкшир (Карсдорп, 81), 4. Матейсен, 5. Конголо, 22. ван Беєк, 6. Класі (Вормер, 70), 7. Боетьюс (Басачікоглу, 62), 10. Іммерс, 21. де Вільєна, 27. Схакен, 93. те Вреде.

Явним фаворитом у цьому протистоянні був і залишається клуб з Нідерландів. Проте самовіддана гра «Зорі» вселяє оптимізм і залишає місце для приємних сюрпризів. Такий приємний сюрприз луганчани могли створити у київському матчі. У середині першого тайму «Зорю» вивів вперед захисник Максим Білий зі штрафного удару. Голландський голкіпер довго не міг второпати, яким чином м'яч оминув частокіл ніг у стінці і залетів у самісінький кут. Гол шокував не лише воротаря, а й усю команду. Луганчани мали достатньо можливостей добити суперника, але занадто сильні емоції і передчуття справжньої сенсації відібрали потрібну холоднокровність у завершенні атак. А гості тим часом витиснути максимум зі своїх скудних атак, і ще до перерви зрівняли рахунок. Четверо оборонців «Зорі» не втримали одного те Вреде.

Другий тайм можна поділити на дві частини. Доки луганчанам вистачало сил, вони були близькі до перемоги, а коли сили закінчилися за них у кількох епізодах заступився фарт. Було б уже зовсім несправедливо, коли б на останніх хвилинах гри голландці вирвали перемогу. А так команди практично з рівними шансами продовжать з'ясування стосунків у Фейєноорді.

https://www.youtube.com/watch?v=VnhoBs0mXbY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися