«Зоря» вибуває з Ліги Європи після трилеру у Голландії
Спорт

«Зоря» вибуває з Ліги Європи після трилеру у Голландії

29 серпня 2014, 06:19
0
0
Сподобалось?
0

На жаль, найсимпатичніша на даному етапі українська команда залишає Лігу Європи за крок до групового турніру. Отримавши у стадії плей-офф найсильнішого суперника, підопічні Юрія Вернидуба не втратили обличчя і навіть ледь не залишили без євро кубків іменитий голандський «Феєнорд».

«Феєнорд» - «Зоря» - 4:3 (перший матч - 1:1)

Голи: 1:0 - те Вреде (17), 2:0 - Схакен (26), 3:0 - Білий (автогол), 3:1 - Малиновський (55), 3:2 - Білий (71), 3:3 - Малиновський (79), 4:3 - Ману (90+2).

«Феєнорд»: 1. Мулдер, 2. Вілкшир, 4. Матейсен (Ману, 84), 5. Конголо, 22. ван Беєк, 6. Класі (Ашабар, 83), 10. Іммерс, 21. де Вільєна, 14. Басачікоглу (Нелом, 78), 27. Схакен, 93. те Вреде.

«Зоря»: 62. Шевченко, 17. Ігнатьєвич (Писко, 72), 25. Білий, 99. Пилявський, 6. Каменюка, 9. Сегбефія (Любенович, 67), 10. Чайковський (Грицай, 79), 18. Малиновський, 37. Хомченовський, 20. Караваєв, 50. Будківський.

Якщо задатися ціллю детально передати перипетії цього матчу, можна написати чимало. Загалом же відзначимо, що луганська «Зоря» не даремно відібрала у минулому сезоні путівку до євро кубків у своїх конкурентів. Дебют команді на євроарені команді вдався якнайкраще.

Після домашньої нічиєї з «Феєнордом» з рахунком 1:1 вболівальники нічого надзвичайного від «Зорі» уже не очікували. Але хлопці Юрія Вернидуба билися до останнього і не дотягнули до гучної сенсації якихось пару хвилин.

Візуально протягом матчу не було помітно переваги когось із суперників. Тільки от вищий клас гравців «Феєнорда» дався взнаки. Свої моменти господарі поля використовували справно. Практично за рівної гри голландці на початку другого тайму вели в рахунку 3:0.

Навіть в такій ситуації футболісти «Зорі» не зламалися. Здається, у них не вірив навіть їхній тренер, адже мляво радів першому голу у ворота голландців. Та кола Білий, реабілітуючись за автогол, скоротив гандикап «Феєнорда» до мінімуму, азарт в його очах засвітився наново. У шок трибуни занурив третій гол луганчан. Рахунок 3:3 влаштовував український клуб, і лишав голландців за бортом турніру. Наставник «Феєнорда» пішов ва-банк. Замість захисника випустив ще одного форварда - Ману. І заміна спрацювала. За дві хвилини до фінального свистка Ману буквально продавив одразу трьох оборонців і хитро переграв голкіпера «Зорі».

https://www.youtube.com/watch?v=sefxnvpk0No


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися