«Металіст» безпорадний у Лізі Європи
Спорт

«Металіст» безпорадний у Лізі Європи

3 жовтня 2014, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Харківський «Металіст» навряд чи зможе подолати цього року кризу, яка спричинилася у клубі внаслідок змін в його фінансовій структурі та безпосередньо у складі команди і на тренерському містку. Харків'яни без шансів поступилися у Бельгії «Локерену» і все менше шансів лишається на вихід із групи. Головне, що оптимізму не сприяє якість футболу «Металіста».

«Локерен» - «Металіст» - 1:0

Гол: 1:0 - де Паув (74).

«Локерен»: 1. Баррі, 2. Шольц, 3. Одуа, 5. Марич, 13. Галіціос, 7. Овермейре, 8. Персоонс, 18. Абдурахімі (14. Ремакль, 79), 20. Ванакен (28. Нголлок, 87), 9. Лей (17. Дессер, 71), 29. де Паув.

«Металіст»: 81. Дішленкович, 3. Вільягра, 17. Пшеничних (4. Березовчук, 85), , 30. Гуйє, 7. Болбат (43. Кулаков, 69), 8. Едмар, 10. Шав'єр, 24. Юссуф, 32. Краснопьоров, 77. Кобін (46. Радченко, 60), 14. Гоменюк.

Попри те, що основним планом «Металіста» на гру було утримати свої ворота сухими, це харків'янам не вдалося. І мінімальна перемога «Локерена» не відбиває той хаос, який час від часу виникав в оборонних порядках української команди. У тому, що «Металіст» поїхав з Бельгії без розгрому суцільна заслуга голкіпера команди Дішленковича. Він відбивав небезпечні удари, виходив переможцем в очних дуелях з гравцями «Локерена». Але одного разу таки не зміг відстояти свої ворота.

Турнірна ситуація для «Металіста» плачевна. В активі харківського клубу немає очок. А попереду два матчі з «Легією». Польська команда у паралельному матчі переграла на виїзді попереднього кривдника «Металіста» турецький «Трабзонспор» з рахунком 1:0 і міцно захопила лідерство у групі.

https://www.youtube.com/watch?v=FwK8kXvc33k


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися